• PRO TV
  • Ai vazut-o vreodata pe Donatella Versace inainte de operatie? Felul in care arata e absolut incredibil: FOTO

Ai vazut-o vreodata pe Donatella Versace inainte de operatie? Felul in care arata e absolut incredibil: FOTO

Ai vazut-o vreodata pe Donatella Versace inainte de operatie? Felul in care arata e absolut incredibil: FOTO

Fidela si acum convingerii ca o femeie trebuie sa se imbrace sexy si sa fie mereu in centrul atentiei, Donatella a fost de mica preocupata de look-ul ei.

Multi spun ca exagereaza cu bronzul, ca traieste de pe urma geniului fratelui ei si ca petrece la a doua tinerete asa cum o fac fetele de 20 de ani. Donatella Versace este insa un simbol al modei internationale si e imposibil sa nu o recunosti in imagini.

Se spune ca la 11 ani incepuse deja sa-l insoteasca pe Gianni prin cluburi si discoteci, iar fratele mai mare i-a oferit intr-o noapte look-ul statement pe care il poarta si acum si a decolorat-o. Suvitele lungi, platinate ii incadreaza mereu fata arsa de soare si, spun nu putini, mult prea operata.

Ea nu recunoaste ca ar fi apelat la bisturiu atunci cand vine vorba de chip. Imaginile din tinerete pe care le vrea, probabil, ascunse dovedesc insa contrariul. Jurnalistii au gasit poze din perioada in care sora marelui designer Gianni Versace nu urcase inca pe masa esteticienilor, iar diferentele sunt evidente.

Vezi AICI aspectul ei pre-operatii si apoi imagini post-interventii chirurgicale!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni