• PRO TV
  • Ferma Vedetelor: ZILNIC, la ProTV! Vezi prin ce trec vedetele care au dat luxul de la oras pe viata de la tara

Ferma Vedetelor: ZILNIC, la ProTV! Vezi prin ce trec vedetele care au dat luxul de la oras pe viata de la tara

Ferma Vedetelor: ZILNIC, la ProTV! Vezi prin ce trec vedetele care au dat luxul de la oras pe viata de la tara

A mai ramas doar 1 zi pana incepe cel mai tare reality show 100% romanesc - Ferma Vedetelor. Din 9 martie, telespectatorii vor fi martorii unui show care va aduce in atentia publicului traditiile, munca si importanta vietii simple. Transformarea celor 12 vedete care s-au aventurat sa renunte la confortul casei lor si sa traiasca in conditii ca acum 100 de ani va fi uimitoare. 

Emisiunea "Ferma Vedetelor" se vede si pe voyo.ro!

Ferma Vedetelor nu este o locatie oarecare, iar povestea din spatele ei este una incarcata de emotie si traditie. Legenda spune ca ferma a fost cladita acum un secol, iar acolo s-a ascuns un haiduc, pe nume Nita Lemnaru, ca sa nu fie gasit de oaste. Dupa o vreme si-a cladit alaturi de aleasa inimii lui o gospodarie care a inflorit de la zi la zi. Insa ferma lor a fost luata in posesie de stat si transformata in ocol silvic.

Desi, pana la urma, a fost retrocedata urmasilor lui Nita, din pacate starea in care au gasit-o nu le-a permis sa o readuca la stralucirea de altadata. Acum, ei si-au pus increderea in cei 12 concurenti pentru a reface ceea ce stramosii lor au cladit. In acest loc vor locui vedetele care au acceptat provocarea, avand la dispozitie 3 luni pentru a pune ferma pe picioare.

Astfel, Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie vor munci pentru a indeplini toate sarcinile si a transforma locul in unul in care sa poata locui, transformand ferma intr-un loc roditor. 

Luni seara vom descoperi reactiile concurentilor cand vor intra in Ferma Vedetelor! 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara! Din 9 martie, de luni pana joi si sambata de la 20:30, numai la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni