• PRO TV
  • A incins atmosfera la PROFM. Mihaela Radulescu a dezvaluit detalii incendiare de la preselectiilele "Romanii au Talent"

A incins atmosfera la PROFM. Mihaela Radulescu a dezvaluit detalii incendiare de la preselectiilele "Romanii au Talent"

A incins atmosfera la PROFM. Mihaela Radulescu a dezvaluit detalii incendiare de la preselectiilele "Romanii au Talent"

Invitata speciala a matinalului cu Greeg si Andrei Gheorghe de la PRO FM a fost jurata Romanii au talent, Mihaela Radulescu. 

Cu un tonus perfect, plina de energie, cu zambetul pe buze si pregatita sa-si inceapa dimineata alaturi de ascultatorii PRO FM, Mihaela a fost la inaltimea asteptarilor inca din primele momente. A povestit despre viata personala, despre proiectele caritabile in care este implicata, dar si despre cel mai asteptat show de divertisment, Romanii au talent, care va incepe vineri, 13 martie, de la 20:30, la PRO TV.

A glumit impreuna cu Greeg si Gheorghe, a intrat in direct cu un ascultator fidel PRO FM si a dezvaluit cateva detalii incendiare de la preselectiile Romanii au talent. A avut o toamna plina, in care a cautat talente prin tara si Chisinau impreuna cu Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis si s-a distrat alaturi de concurentii noului sezon. 

Au mai ramas doar 2 zile! Noul juriu fata in fata cu noua generatie de eroi. Din 13 martie, toti ochii pe "Romanii au talent". NUMAI la ProTV!



A povestit cum a incercat sa-i alunge emotiile unui concurent, mergand langa el pe scena pentru a-l… saruta: “Era foarte suparat si atunci m-am gandit sa-i indulcesc putin viata”, a spus Mihaela despre momentul sarutului.  

Tot la preselectiile Romanii au talent din tara, jurata a dansat in faina alaturi de o tanara talentata: “Am vrut s-o ajut putin la produsul final. O sa va placa, sincer. De vineri incepem Romanii au talent si ma bucur de mor ca fac parte din aceasta gasca pentru ca ne-am distrat maxim!”, le-a marturisit jurata lui Andrei Gheorghe si Greeg in dimineata aceasta.

 Se simte extraordinar in noua postura, este foarte entuziasmata cand vorbeste despre acest proiect si este gata sa-si aleaga favoritii pe care ii va trimite in finala.

Vezi VIDEO aici!

Toate acestea, dar si multe alte surprize si momente inedite, de vineri, 13 martie, de la 20:30, in cel mai urmarit show de divertisment din Romania, Romanii au talent, numai la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni