• PRO TV
  • O poveste de dragoste ca in filme. S-au casatorit pe patul de spital dupa ce i s-a spus ca mai are de trait 48 de ore

O poveste de dragoste ca in filme. S-au casatorit pe patul de spital dupa ce i s-a spus ca mai are de trait 48 de ore

O poveste de dragoste ca in filme. S-au casatorit pe patul de spital dupa ce i s-a spus ca mai are de trait 48 de ore

S-au intalnit intr-un club de noapte, s-au placut, iar rodul iubirii lor a si aparut, dar la fel de repede si-au luat adio.

Jack Beniston si Michelle O'Connor au luptat impreuna impotriva cancerului, o boala care putea oricand sa ii ia sotia de langa el. Chiar daca au incercat din rasputere sa puna capat acestei boli care distruge vieti, Michelle nu a mai putut lupta, iar medicii i-au dat cea mai crunta vestea pe care a primit-o vreodata: mai avea de trait doar 48 de ore.

Cand a auzit ca soarta vrea sa il desparta de iubirea vietii lui, Jack nu a mai stat pe ganduri si a acceptat pe loc propunerea spitalului la care sotia lui fusese diagnosticata, iar medicii le-au organizat cea mai frumoasa nunta.

Pregatirile, rochia de mireasa, prima noapte impreuna, au fost numai cateva dintre cadourile pe care personalul medical le-a pus la dispozitia celor doi. Doar patru saptamani au reusit sa petreaca impreuna cei doi. Acum Jack se ocupa de o campanie de strangere de fonduri si de fiica celor doi si incearca sa treaca de durerea pe care o are in suflet de cand nu mai este alaturi de iubita lui.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni