• PRO TV
  • Lacrimi si tensiuni la Ferma Vedetelor! Duelul se va da intre Roxana Ionescu si Cristina Cioran

Lacrimi si tensiuni la Ferma Vedetelor! Duelul se va da intre Roxana Ionescu si Cristina Cioran

Lacrimi si tensiuni la Ferma Vedetelor! Duelul se va da intre Roxana Ionescu si Cristina Cioran

Tenisiunea la Ferma Vedetelor s-a ridicat la cote maxime o data cu venirea noilor concurenti. Daca in prima zi au fost primiti cu zambetul pe buze, in zilele urmatoare au iesit la iveala adevaratele ganduri ale catorva dintre vechii fermieri, ascunse sub o bunavointa aparenta. Roxana Ionescu a decis sa duca o lupta dreapta pana la capat, chiar daca a fost coplesita de emotii si s-a simtit marginalizata, ea a ales sa se dueleze cu Cristina Cioran. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, 20:30 - 21:27, de aproape 2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 21:26 aproximativ 2.4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 10.7 puncte de rating si 24.1% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.1 puncte de rating si 11.5% share.

Lucian s-a descurcat excelent prima data cand a muls vaca, iar Ionut l-a laudat in fata lui Augustin pentru munca depusa. Declaratia lui a fost surprinzatoare, simpla si la obiect: “Mi-e frica rau de vaci!”.

Lucrurile care au inceput sa ii deranjeze pe concurenti au fost discutate sub forma de gluma intr-un cadru restrans. Ionut, Doinita, Augustin si Roxana fac glume pe seama lui Dan, care este din ce in ce mai alergic la munca, dar care are parte de sustinerea Vicai, fermierul saptamanii, si a Cristinei. 

Nea Rata a venit mai devreme decat de obicei, insa in curte nu era nici urma de fermier celebru. Rand pe rand, fermierii au inceput sa isi faca aparitia in curte si s-a dat adunarea. Medicul veterinar a venit cu o misiune speciala: sa consulte capra si sa insemineze vaca, care a intrat in calduri. Dupa glume si mult ras, fermierii au trecut la treaba. Medicul a cerut asistenta pentru inseminarea vacii, iar Dan si Vica au fost cei alesi de el. “Haide Dane! Tine bine ca vacuta e cu tine!”, i-a cantat Ionut. Misiunea Vicai a fost sa tina coada vacii pentru inseminare, insa cand a vazut procedeul, acesteia i s-a facut rau: “Cand am vazut ce e acolo, am zis: Doamne! Nu e pentru mine! Mi s-a intors stomacul pe dos. A fost ingrozitor!”. Doinita, fata curajoasa, i-a luat locul Vicai si l-a ajutat pe medic.

Ionut a dovedit inca o data ca este un om de caracter si a sfatuit-o pe Roxana in alegerea celei de-a doua dueliste: “Sa nu cumva, alegerea pe care tu o faci, sa o faci in functie de kilograme, pentru ca nu kilogramele sunt importante la un om, ci pregatirea lui, forta, viteza lui!”.

Iulia Vantur a venit sa afle pe cine va alege Roxana la duel, iar parerile celorlalti fermieri s-au indreptat catre: Cristina, Doinita si Corina. Nominalizarea Cristinei de catre Augustin a incins spiritele de la masa. Vica si Cristina au reactionat vehement, incercand sa demonstreze ca au avut un comportament partinitor fata de Roxana, care a incercat sa ajute cat a putut de mult. “Dupa mine cred ca vom avea cel mai dur duel din aceasta frumoasa emisiune!”, a concluzionat Ionut dupa ce a asistat la discutia aprinsa de la masa. Roxana a vrut sa duca o lupta corecta pana la final si a decis sa mearga la duel cu Cristina.

In editia de sambata, de la 22:00, telespectatorii vor vedea cum se vor pregati cele doua concurente pentru duel, care va fi atmosfera in casa inainte de cea mai apriga lupta si cine va reusi sa ramana la Ferma Vedetelor. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro.  

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni