• PRO TV
  • Doinita Oancea a ales primul Duelist! Cine risca sa fie trimis acasa dupa o luna petrecuta la "Ferma Vedetelor"

Doinita Oancea a ales primul Duelist! Cine risca sa fie trimis acasa dupa o luna petrecuta la "Ferma Vedetelor"

Doinita Oancea a ales primul Duelist! Cine risca sa fie trimis acasa dupa o luna petrecuta la "Ferma Vedetelor"

Doinita Oancea a ajuns in ziua de care se tem cei mai multi Fermieri ai Saptamanii: aceea de a nominaliza primul duelist, deci primul concurent predispus sa piarda premiul de 50.000 de euro si sansa de a ramane la ferma.

Dupa ce a iesit din competitie, Lucian Viziru a numit-o pe Doinita Oancea Fermierul Saptamanii, considerand ca aceasta este in masura sa supervizeze actiunile din ograda si sa imparta sarcini astfel incat toate treburile sa fie incheiate pana de Paste.

Doinita a ajuns si in postura de a decide cine sunt Servitorii Saptamanii, dar si primul duelist. Desi nu a fost deloc o sarcina usoara, ea a nominalizat-o pe Vica, spunand ca aceasta va fi sigur capabila sa treaca peste probe si sa ramana in ferma.

"Daca te nominalizez pe tine ca si duelista, nu inseamna ca vei pleca acasa", i-a spus ea Vicai, aceasta din urma marturisindu-i ca o crede si ca stie ca nu ii vrea raul, mai ales dupa ce a laudat-o in fata tuturor colegilor si a Iuliei Vantur.

Maine, urmeaza ca Vica sa isi aleaga adversara, optiunile ei fiind destul de restranse: avand in vedere ca Doinita este Fermierul Saptamanii si are imunitate, blonda se poate infrunta fie cu Cristina Cioran, fie cu Corina Dragulescu. Ramane de vazut ce alegere va face.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni