• PRO TV
  • Dima a demonstrat ca este un barbat adevarat: servitorii saptamanii sunt Ionut si Cristina

Dima a demonstrat ca este un barbat adevarat: servitorii saptamanii sunt Ionut si Cristina

Dima a demonstrat ca este un barbat adevarat: servitorii saptamanii sunt Ionut si Cristina

Perioada de liniste si pace nu a durat mult la Ferma Vedetelor. Dupa ce s-au distrat si s-au inteles bine in perioada Pastelui, concurentii au revenit la vechile sentimente, iar presiunea concursului isi face simtita prezenta mai mult pe zi ce trece. Faptul ca incep sa ramana din ce in ce mai putini da nastere la noi strategii de joc si aliante.

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:31 - 22:24, de aproximativ 1.8 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:00, peste 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.9 puncte de rating si 22.2% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.3 puncte de rating si 11.9% share. 

Dimineata a inceput foarte devreme cu noul fermier al saptamanii, Dima, si se pare ca bucataria a devenit locul unde se poarta discutiile aprinse si iau nastere nemultumirile. Vica si Cristina au inceput sa o barfeasca pe Doinita, singura fata ramasa in competitie in afara de ele. Augustin i-a povestit Vicai ca are o presimtire, iar ea a incercat sa il traga cat mai mult de limba, pentru a afla care ii sunt planurile: “Sa vedem daca ajung saptamana viitoare, ca am eu o presimtire! Simt ca ma duc la duel!”. 

Dima si Dan au lucrat la cusca iepurilor, iar Ionut si Augustin au terminat troita. Intre timp, intrigile si discutiile despre cat fac si ce muncesc ceilalti colegi au continuat in bucatarie. De data aceasta, alianta s-a format intre Vica, Cristina, Dan si Dima, iar cei vizati si acuzati ca nu muncesc sunt Augustin si Doinita: “Asta mica, numai mutre!”, a spus Cristina. 

Nea Rata le-a adus concurentilor o noua provocare. Timp de trei zile, vor trebui sa participe la diverse competitii pentru a castiga un premiu special: un moment de libertate! Cand au auzit despre ce e vorba, fermierii au incercat sa afle mai multe de la nea Rata, insa acesta nu a cedat insistentelor si a pastrat secretul. 

Prima proba a fost tunsul oilor, iar premiul a constat intr-o cutie de bomboane de ciocolata. Echipa formata din Augustin, Vica si Ionut a reusit sa termine in timp util si sa gaseasca al doilea indiciu, iar din bunatatea inimii lor au impartit bomboanele cu toti fermierii. In timp ce cauta al doilea indiciu, Cristina a spus: “De cand sunt la aceasta ferma, am fost in toate echipele care au pierdut. N-am fost in nicio echipa castigatoare!”.

Iulia Vantur i-a vizitat pentru a afla cine sunt servitorii alesi de Dima, iar surpriza a fost una foarte mare cand acesta a dat verdictul final: Ionut si Cristina. Astfel, prin alegera lor, Dima a dat dovada ca este un concurent puternic, care isi asuma riscuri. 

Dupa plecarea Iuliei, ziua a continuat cu jocuri de culise si strategii pe la colturi: Augustin a incercat sa il convinga pe Ionut sa nu il ia la duel, iar Vica si Cristina au continuat discutiile pe seama lui Ionut, Augustin si Doinita. 

Dima a simtit atmosfera tensionata care s-a creat o data cu alegera servitorilor si a spus: “Mi-ar fi placut sa continuam atmosfera frumoasa in ferma si saptamana aceasta, dar inima imi spune ca nu va fi asa.”

Pe seara, o noua controversa a luat nastere intre Vica si Ionut, care a fost atacat dur si acuzat de ea ca “incearca sa gaseasca vinovati in stanga si in dreapta”. Ionut si-a pastrat calmul si a incercat sa aplaneze conflictul la care au asistat Augustin si Cristina. Insa discutiile nu s-au oprit, ci au continuat in dormitor intre Dima, Cristina si Vica.

In episodul din aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii vor vedea cum se vor dezvolta jocurile de strategie ale fermierilor, pe cine va trimite Dima la duel, dar si la ce noi provocari vor fi supusi concurentii pentru a castiga momentul de libertate mult dorit. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni