• PRO TV
  • Banditii George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au intrat in "Ferma Vedetelor"

Banditii George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au intrat in "Ferma Vedetelor"

Banditii George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au intrat in "Ferma Vedetelor"

Foamea si lipsa alimentelor fac ravagii printre fermieri. Dupa o saptamana de incertitudine si disparitii misterioase s-a descoperit cauza tuturor rautatilor: cei trei banditi - George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu. Ei si-au facut intrarea in Ferma Vedetelor si i-au asteptat pe fermieri deja instalati in bucatarie. 

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare 20:30 - 22:24 de aproximativ 1.8 milioane de romani. In minutul de aur, de la 21:00, peste 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.5 puncte de rating si 21.3% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 7.4 puncte de rating si 16.6% share.

Prima imagine a diminetii pentru Ionut, cel care a descoperit spargerea: borcane goale aruncate pe jos si bucataria devastata. „Daca tot au fost pe aici, nu au putut sa termine de daramat soba?”, a spus el. Cand a vazut cum arata bucataria, fermierul saptamanii, Augustin, a spus: „Si daca ma trezesc intamplator intr-o noapte si ii prind pe aici, daca nu ii iau cu parul asa frumos, ca-s haiduci, nu?!”. Dupa tot ce au furat banditii, fermierii au ramas totusi cu vesnica mamaliga cu branza. 

Augustin a ales sa ii puna servitori ai saptamanii pe Dima si pe Vica. Dupa verdict au reinceput jocurile de strategie: „Pentru tine, cea mai inteleapta varianta e asta si o inteleg, nu e nicio suparare!”, i-a spus Ionut lui Augustin. Alegerea duelistilor pare deja o miscare previzibila de pe acum, sigurul adversar al lui Dima fiind Ionut, deoarece Dan are imunitate.

Nea Rata a venit insotit de negustorul Vasile, costumat in calugar, pentru a face un mic concurs pentru fermieri. El i-a invatat sa traga cu arcul la tinta, iar castigatoarea a fost Cristina. 

In timp ce ei invatau cum sa foloseasca arcul cu sageti, cei trei banditi s-au instalat comod in bucatarie si i-au asteptat sa se intoarca. Cand i-au vazut acolo pe George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu, fermierii au sarit in sus de bucurie. A fost o surpriza extraordinara si au glumit pe baza disparitiilor de la ferma. Cei trei nu au venit cu mana goala, ci, pe langa returnarea produselor luate din ferma, ei au adus si alte lucruri necesare. Cel mai interesant obiect adus a fost harta unei comori ascunse din care lipsea o bucata mica: „Ca semn de impacare, sa nu fiti suparati pe mine, m-am gandit sa vin cu bucata mare, sa gasim comoara impreuna!”, a spus Roxana, sefa banditilor. 

Iulia i-a asezat la masa pentru a restabili regulile, astfel incat regulamentul sa fie clar si pentru cei noi. O noua provocare a iesit la iveala: lupta pentru imunitate. „Augustin este seful gastii vechi, George al gastii noi. Prin duel, tu poti obtine pentru echipa ta imunitate la duelul din aceasta saptamana. Augustin are dreptul sa aleaga probele.”, a spus Iulia. 

Concurentii au ras si s-au bucurat cand au aflat ca vor fi martorii unui duel intre George si Augustin. Proba aleasa de fermierul saptamanii a fost turnirul cu bete. Inainte sa inceapa lupta, George i-a spus lui Augustin: „Ma copile, ti-e frica?”. Tensiunile si incurajarile de pe margine le-au dat putere celor doi in lupta stransa. George a reusit sa iasa invingator si sa castige imunitate pentru echipa lui. 

Dupa aparenta bucurie, adevaratele sentimente au iesit la iveala: „Eu fiind strateg de meserie, aveam un plan si toate lucurile erau aranjate cum credeam eu ca o sa iasa, si viata mea s-a naruit!”, a spus Augustin. Cristina a spus ca vrea sa plece acasa, insa toate planurile pe care si le-au facut pana acum nu mai sunt valabile, iar jocul a luat o intorsatura neasteptata o data cu intrarea banditilor in casa. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se adapteaza cei trei banditi la conditia de fermieri, dar si ce planuri are Ionut pentru duelul de sambata, care se anunta a fi cel mai tensionat si dur duel de pana acum la Ferma Vedetelor. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro.

 Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni