• PRO TV
  • Lupta pentru un loc in Ferma Vedetelor se va da intre Ionut si Augustin

Lupta pentru un loc in Ferma Vedetelor se va da intre Ionut si Augustin

Lupta pentru un loc in Ferma Vedetelor se va da intre Ionut si Augustin

Unul dintre cei mai puternici concurenti de la Ferma Vedetelor, Ionut Iftimoaie, si-a ales adversarul la duel: Augustin Viziru. Ziua s-a desfasurat intr-o nota mai putin tensionata, fiind presarata cu glume si resemnare.  

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:31 - 21:32, de peste 1.8 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:31, aproximativ 2.6 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.9 puncte de rating si 23.7% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.3 puncte de rating si 12.8% share.

 Dan, Vica, Cristina si Dima au profitat de vremea buna pentru a iesi in padure si a-si face exercitiile de inviorare in aer liber. In acest timp, discutiile despre strategie au continuat intre Ionut si Augustin: „Daca il iei pe Dan, iti dublezi sansele!”.

Lupta pentru castigarea momentului de libertate a continuat. Nea Rata le-a adus ultima provocare. La prima sarcina, s-au impartit, din nou, in doua echipe si au ales un reprezentant, care a fost nevoit sa mulga 100 de mililitri de lapte. Ionut a reusit sa termine primul si sa conduca echipa catre a doua proba, unde fiecare coechipier a trebuit sa sparga o buturuga in patru. Echipa formata din Ionut, Vica si Augustin a reusit sa castige toate probele si sa obtina ultimul indiciu, care i-a trimis direct la poarta. Acolo, toti fermierii s-au aliniat si au alergat catre libertate. Cel care a reusit sa gaseasca simbolul castigator in saculetii suspendati din padure a fost Dan. Surpriza a fost ca momentul de libertate trebuie sa fie impartasit cu o colega, iar Dan a ales sa o ia cu el pe Vica.

Iulia Vantur a fost primita de fermieri cu multe intrebari legate de ce inseamna aceasta libertate, insa Ionut a dus discutia in directia duelului. Astfel, cei nominalizati au fost Dan si Augustin, iar Ionut a spus: „Am primit semn catre cine trebuie sa ma indrept, asa ca decizia mea a venit intr-un mod si spiritual. Dane, m-am gandit foarte mult la ce mi-ai spus, la provocarile pe care le-ai lansat, le-am lansat si eu. Trebuie sa recunosc ca, mai in gluma, mai in serios, unele dintre ele au fost foarte sincere. Imi doresc un duel cu tine, tocmai de aceea te aleg pe tine!”. 

Alegerea lui Dan a fost o gluma foarte bine jucata de Ionut pentru a-l pune pe jar, insa decizia lui finala a fost Augustin. Atat pe Ionut, cat si pe Augustin i-a bufnit rasul cand i-au vazut fata lui Dan la auzirea deciziei finale. 

Dan si Vica au fost legati la ochi de nea Rata si dusi in libertate, insa pentru ei peisajul nu s-a schimbat foarte mult, fiind dusi la o ferma adevarata, unde acesta le-a aratat mersul lucrurilor. Au fost rasfatati cu mancare buna, iar cel mai important pentru ei a fost faptul ca au facut un dus cu apa calda, in curatenie, cum n-au mai avut parte de cand au intrat in Ferma Vedetelor: „A fost de vis!”, a concluzionat Dan.

In episodul de sambata, de la 22:45, telespectatorii vor vedea cu ce prada se intorc Vica si Dan din libertate si cum sunt primiti inapoi de catre colegii lor. Intensitatea duelului va atinge cote maxime, iar surpriza lui Augustin pentru Ionut va fi referitoare la probele alese. Daca va alege forta, cum isi doreste Ionut, sau noroc, care este mereu de partea lui Augustin, ramane de la vazut. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni