• PRO TV
  • Rasturnari de situatie la Ferma Vedetelor - Ionut Iftimoaie merge la duel

Rasturnari de situatie la Ferma Vedetelor - Ionut Iftimoaie merge la duel

Rasturnari de situatie la Ferma Vedetelor - Ionut Iftimoaie merge la duel

Numirea lui Dima in functia de fermier al saptamanii a adus cu sine multe controverse. Astfel, nominalizarea lui Ionut ca duelist a instaurat o atmosfera incarcata de tensiune, care a dat startul adevaratelor strategii pentru competitie. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:30 - 21:27, de aproximativ 1.7 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:24, peste 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.6 puncte de rating si 22.4% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.7 puncte de rating si 13.3% share. 

Cele doua grupuri formate la Ferma Vedetelor sunt deja evidente. Pe de-o parte, Vica, Cristina, Dan si Dima si-au unit fortele impotriva lui Ionut, Augustin si a Doinitei. Vica si Cristina au incercat sa il convinga la micul dejun pe Ionut sa mearga la duel cu Augustin. Chiar daca decizia lui Dima de a il propune pe Ionut la duel nu era confirmata oficial, el a fost constient inca de cand a fost numit servitor ca el va fi cel nominalizat sa lupte sambata. Astfel, intreaga zi s-a concentrat pe luarea unei decizii corecte in ceea ce ii priveste adversarul. 

Ionut a dezbatut subiectul duelului cu Augustin, iar acesta i-a propus cateva solutii, in speranta ca nu il va provoca pe el: „Pe noi ne intereseaza sa lovim doua pasari: Dan si Dima. Ideea este ca, daca mergi cu mine, elimini una saptamana viitoare. Daca il iei pe Dan, elimini una, eu o elimin pe a doua. Am scapat de doi. Se ia macazul de la inceput, intelegi? Vine la comanda, cel mai probabil, Vica!”. 

Augustin este foarte lucid si spiritul sau competitiv a gandit strategia pana in marea finala. Discutia potentialilor adversari s-a purtat si intre Dan si Augustin, iar Dan s-a autopropus sa se sacrifice pentru Augustin. Cand l-a vazut venind de la meditatie din padure, Ionut i-a spus lui Dan: „Voodoo-ul tau nu tine cu mine. Rugaciunile maica-mii sunt mult mai puternice decat gandurile negative!”. 

Inspectia lui nea Rata la cusca iepurilor si la afumatoare a iesit perfect si a fost impresionat de ce au construit fermierii. El i-a provocat la a doua proba, pentru a castiga momentul de libertate, care le-a adus fermierilor doua sarcini. Prima fost aruncarea potcoavei in jurul batului. Toti fermierii au reusit sa treaca de aceasta etapa si au mers in etapa urmatoare pentru gasirea celui de-al doilea indiciu, care i-a ghidat catre premiul ascuns in scorbura. „Ioane, parca iti pierzi mintile!”, i-a spus Cristina lui Ionut cand s-au luptat sa recupereze premiul si l-a acuzat ca a lovit-o. 

Premiul a constat in talismane norocoase, care le vor aduce anumite beneficii pe parcursul concursului. 

Iulia Vantur a venit pentru a afla cine va fi primul duelist, iar voturile tuturor fermierilor s-au indreptat catre Ionut, fapt care a fost confirmat si de Dima: „Nu imi doresc un duel de domnisoare si ma tem ca de asta o sa am parte!”, a spus Ionut dupa decizia oficiala. 

Ca sa fie corect, Ionut a luat doi arginti, pe unul a scris Duel, pe unul a scris Nu si i-a rugat pe colegii sai sa extraga. Augustin a extras de trei ori Duel: „Singura persoana de care imi e teama sunt eu, singurul care ma poate bate sunt eu!”, a declarat Augustin. 

Care va fi decizia finala a lui Ionut in ceea ce priveste adversarul ramane de vazut in aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV! Tot in editia de astazi, telespectatorii vor vedea cine va castiga lupta pentru momentul de libertate si ce inseamna acesta cu adevarat. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni