• PRO TV
  • De 1 Mai, Cabron deschide sezonul #maimusic

De 1 Mai, Cabron deschide sezonul #maimusic

De 1 Mai, Cabron deschide sezonul #maimusic

HaHaHa Production il prezinta pe Cabron in deschiderea lunii #maimusic cu single-ul "Adu-mi o bere".

Produsa in studiourile HaHaHa Production de Max Chisaru, „Adu-mi o bere" este o piesa care ne duce cu gandul la vara si la timpul petrecut alaturi de gasca de prieteni.

"Berea este un simbol al verii si al caldurii, iar eu sunt inca adeptul serilor de vara petrecute in cartier, la scara blocului, cu gasca. Am ales sa dau piesa chiar de 1 Mai, pentru ca am vrut sa fiu primul dintre artistii HaHaHa Production care lanseaza si sa le fac in ciuda colegilor mei care, de altfel, imi sunt foarte dragi. Nu ratati niciuna dintre lansarile lunii #maimusic! ", a declarat Cabron.

HaHaHa Production sarbatoreste luna mai cu muzica si pasiune. Pe 1 au dat startul unui maraton muzical care se va intinde pe parcursul intregii luni.

Provocarea: in fiecare zi a lunii mai echipa lanseaza o piesa noua pe canalul de Youtube. 31 de piese in 31 de zile, 16 artisti, doua cd-uri, #maimusic. Nu tin cont de reguli sau trenduri si cream in timp real, piesa cu piesa, zi de zi, cea mai innoitoare compilatie muzicala romaneasca, pe care o lanseaza la sfarsitul lunii.

Muzica in stare pura, exact cum o simt ei: mai noua, mai multa, mai spontana, mai adevarata, mai libera - #maimusic.

Cele 31 de productii muzicale vor fi incluse pe compilatia #maimusic, care va fi lansata la finalul lunii mai si care va fi disponibila in magazinele digitale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni