• PRO TV
  • Curatenie generala si o noua provocare la Ferma Vedetelor

Curatenie generala si o noua provocare la Ferma Vedetelor

Curatenie generala si o noua provocare la Ferma Vedetelor

Atmosfera s-a mai relaxat in ferma si se pare ca deviza Ginei, fermierul saptamanii, de a fi pace si dragoste in ferma cat este ea la conducere, a functionat. Fermierii au inceput sa glumeasca si sa munceasca cu spor alaturi de nea Rata. 

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare 20:31 - 21:28 de aproximativ 1.5 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:27, aproximativ 2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 9.1 puncte de rating si 25% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 4.4 puncte de rating si 12% share.

Dimineata, concurentii au constatat cu surprindere ca barometrul facut de Busu functioneaza perfect. Acul s-a ridicat, iar soarele stralucea deasupra fermei. Dan a compus o noua piesa pentru colegii sai - Prienteni Buni, Nebuni, Dar Buni, care a fost lansata ieri seara si i-a adunat pe toti in jurul mesei pentru o scurta cantare. 

Nea Rata i-a pus la treaba pe fermieri: au greblat curtea, au curatat paiele, au maturat, au terminat de construit porumbarul si au sapat. 

Faptul ca Vica si Augustin sunt servitorii saptamanii, a starnit situatii amuzante: „Profit de situatia asta, in care cei doi, acesti Romeo si Julieta ai fermei, nu se inteleg deloc si tot incerc sa ii apropii!”, a spus Gina. Ei trebuie sa lucreze si sa doarma impreuna, dupa ce au avut mai multe conflicte de-a lungul show-ului.

Cei doi servitori au fost trimisi in padure sa culeaga urzici si leurda, insa aceasta sarcina a fost refuzata initial de Augustin: „Cred ca ii e frica de mine!”, a spus Vica. Intr-un final, cei doi au acceptat sarcina, dar Augustin a facut tot posibilul sa nu se intalneasca cu colega lui. Intorsi din padure, la indemnul lui nea Rata, Augustin a sarutat-o pe Vica cu patos: „Mama! Marfa! S-a unit apa cu uleiul!”, a spus nea Rata, iar Vica a completat: „Dar ce pupic, mama ce barbat! Ce pupic! Chiar pupa bine! Imi place si mai mult de el!”.

Iulia Vantur a dezbatut cum a fost noaptea servitorilor in fan, iar glumele au fost savuroase. Alegerea primului duelist a tras balanta catre zona fetelor. Gina a ales-o pe Vica pentru a lua parte la duelul de sambata: „Am voie sa aleg un barbat? Mi-ar placea un duel cu Augustin!”, iar Iulia a completat: „Puteti sa il faceti in seara asta!”. Aceste cuvinte le-au dat fermierilor ideea de a face un duel de antrenament intre ei pentru o miza mare: carne pentru gratar, cartofi prajiti si salata.

In editia de astazi telespectatorii ii vor vedea pe concurenti cum se lupta la duelul improvizat pentru a obtine o masa adevarata, pe cine primesc in vizita fermierii ca sa le vorbeasca despre ce le pregatesc astrele, dar si pe cine va alege Vica sa ii fie adversara in lupta de sambata. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni