• PRO TV
  • Au alergat catre o camera goala de spital, dar ce au descoperit acolo le-a adus cea mai mare bucurie. Ce s-a intamplat

Au alergat catre o camera goala de spital, dar ce au descoperit acolo le-a adus cea mai mare bucurie. Ce s-a intamplat

Au alergat catre o camera goala de spital, dar ce au descoperit acolo le-a adus cea mai mare bucurie. Ce s-a intamplat

Cand vedete de talie internationala se implica in proiecte care privesc copiii, iar scopul lor este sa ii bucure cu orice pret, atunci lucrurile merg din mana in mana si rezultatul final este de senzatie.

Hoda Kotb, o prezentatoare tv, Cyndi Lauper, cantareata, compozitoare si actrita americana si Sara Bareilles, o cantareata americana, si-au unit fortele si au decis ca trebuie sa faca ceva pentru ajutorarea copiilor cu cancer. 

Cantecul pe care se afla de ceva vreme la stadiul de proiect, dar acum au reusit sa realizeze videoclipul final, care sa le contureze cat mai bine mesajul pe care il aveau de transmis. 

Cantecul este absolut superb, dar videoclip a adus lacrimi in ochii internautilor. Copiii curajosi si care isi doresc cu adevarat sa duca o viata normala, care au trecut pana la varsta de 10 ani peste mai multe obstacole decat un adult, intr-o viata de om, au fost personajele principale ale proiectului.

Lupta pe care o duc in fiecare zi trebuei sa ii tina la fel de puternici si de optimisti pana cand vor castiga batalia, iar filmuletul de mai jos i-a facut pe internauti sa nu ramana imuni la povestile lor de viata.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni