• PRO TV
  • Miley Cyrus, copia fidela a mamei ei. Cum arata si cum a fost surprinsa femeia pe care o blameaza toti parintii

Miley Cyrus, copia fidela a mamei ei. Cum arata si cum a fost surprinsa femeia pe care o blameaza toti parintii

Miley Cyrus, copia fidela a mamei ei. Cum arata si cum a fost surprinsa femeia pe care o blameaza toti parintii

Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Miley Cyrus vrea sa lase in urma imaginea de vedeta Disney. A inceput prin miscari lascive, a continuat cu videoclipuri si melodii cu mesaj rebel, iar mai nou a inceput sa imbrace tinute atat de extravagante incat pana si admiratorii ei infocati au ramas surprinsi.

Pe numele ei adevarat Destiny Hope Cyrus, Miley s-a transformat complet in ultimii ani si carcotasii spun ca cel mai adesea poate fi comparata cu o vedeta din filmele pentru adulti, decat cu o artista de talie internationala. 

Pentru comportamentul lui Noah, sora mai mica a lui Miley a fost gasita vinovata artista de talie internationala, dar se pare ca pentru comportamentul celor doua este vinovata mama lor, Tish Cyrus.

In urma cu ceva timp, Tish era criticata de presa din intrega lume ca nu si-a educat bine fiicele, ca pasiunea pentru tatuaje si comportamentul nu tocmai adecvat pentru varsta lor sunt din cauza ei.

In ciuda parerii celor din jur, atat Miley Cyrus, cat si sora sa mai mica, Noah, au tinut sa isi exprime pe retelele de socializare sentimentele fata de mama lor. In numeroase situatii, acestea i-a marturisit cat de mult inseamna pentru ale, dar si cat de mult o iubesc. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni