• PRO TV
  • La limita dintre sexy si vulgar? Cum a fost surprinsa Rihanna pe strazile din New York

La limita dintre sexy si vulgar? Cum a fost surprinsa Rihanna pe strazile din New York

La limita dintre sexy si vulgar? Cum a fost surprinsa Rihanna pe strazile din New York

A avut parul vopsit in toate culorile curcubeului si s-a jucat cu tunsorile si coafurile ei fara sa-si faca griji in privinta criticilor. Mai nou, Rihanna a apelat la o schimbare de look interesanta, care o prinde de minune.

Rihanna a fost recent surprinsa de paparazzi pe strazile din New York. Acestia au fotografiat-o pe cantareata in jurul orei patru dimineata, la iesirea din studioul de inregistrari, semn ca vedeta lucreaza la noi proiecte muzicale. 

Citeste si: E una dintre cele mai cunoscute vedete, dar putini stiu cum arata copiii sai. Thalia si baietelul sau, intr-o poza rara


Sursa FOTO: Splash News

In ciuda orei matinale, Rihanna a afisat un look fresh. Machiata discret in zona ochilor si cu buzele conturate cu un ruj inchis la culoare, Rihanna nu a parut incantata sa ii intalneasca pe fotografi, artista incercand sa se indeparteze repede de locul in care se aflau acestia. 

Tinuta si noua coafura a Rihannei au atras imediat obiectivele camerelor de fotografiat. Cantareata a optat pentru o fusta ultra scurta din jeans, un tricou gri si o jacheta sport, la care a asortat o pereche de cizme peste genunchi. Cu siguranta, piesa de rezistenta a fost fusta putin prea scurta, care i-a lasat la vedere Rihannei picioarele tonifiate.  


Sursa FOTO: Splash News

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni