• PRO TV
  • Cantarea 280 de kilograme si parea ca viata nu mai are sens. Totul s-a schimbat cand a descoperit asta pe Instagram

Cantarea 280 de kilograme si parea ca viata nu mai are sens. Totul s-a schimbat cand a descoperit asta pe Instagram

Cantarea 280 de kilograme si parea ca viata nu mai are sens. Totul s-a schimbat cand a descoperit asta pe Instagram

De cele mai multe ori oamenii se simt inspirati de povestile celor care reusesc in viata si care au puterea sa se transforme complet cand credeau ca nu mai au nicio sansa la viata.

Chiar daca este vorba despre schimbarea infatisarii, sau despre felul in care gandesti, este vorba despre lucruri extrem de greu de schimbat, care presupun o vointa de fier.

Acesti oameni nu au apelat nici la tehnicile machiajului si nici la chirurgia plastica, dar infatisarea lor a uimit pe toata lumea. Josh Steele si Khristine locuiesc in orase diferite , dar au in comun un lucru: amandoi sunt nemultumiti de numarul kilogramelor care a pus stapanire pe trupul lor.

 

Life is too amazing to sit back and miss out on incredible adventures!!! There will NEVER be the perfect moment to make...

Posted by The Steele Project on Thursday, June 11, 2015

Pentru ca nu au luat in calcul varianta sa se dea batuti, cei doi si-au dedicat tot timpul pe care il aveau la dispozitie acestei transformari corporale, iar rezultatele nu s-au lasat nici ele asteptate.

 

I didn't begin this weight loss journey for anyone but myself, but I have to say there is just this awesome feeling when...

Posted by I Lost Big and So Can You on Tuesday, March 31, 2015

Josh a apelat la dieta si sport pentru a scapa de kilogramele in plus, iar acum se numara printre cei mai apreciati instructori. Khristine a ales sa foloseasca exemplul personal  si a creat o comunitate online "I lost big and so can you", unde le povesteste celor care se confrunta cu aceleasi probleme ca ele ei, le da sfaturi, idei de alimentatie.

Pentru ca amandoi s-au bucurat de o popularitate mare pe retelele de socializare, in prezent cei doi se intalnesc si formeaza un cuplu.

 

Here is a picture of I Lost Big and So Can You Joy Bauer and myself after the show!!! Meeting Joy and becoming part of...

Posted by The Steele Project on Wednesday, June 17, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni