• PRO TV
  • Putini au recunoscut-o pe una dintre cele mai sexy femei in aceasta ipostaza. Tyra Banks, fara urma de machiaj pe chip

Putini au recunoscut-o pe una dintre cele mai sexy femei in aceasta ipostaza. Tyra Banks, fara urma de machiaj pe chip

Putini au recunoscut-o pe una dintre cele mai sexy femei in aceasta ipostaza. Tyra Banks, fara urma de machiaj pe chip

Tyra Banks, in varsta de 41 de ani, a facut furori pe Instagram atunci cand a publicat o fotografie in care apare fara urma de machiaj pe chip. 

Tyra Banks a fost unul dintre cele mai frumoase modele din lume, iar acum este gazda emisiunii America's Next Top Model. 

Destul de mandra de formele sale si cu multa incredere, Tyra a fost mereu una dintre fotomodelele cu cele mai generoase forme. In ciuda acestui fapt, s-a aflat pe culmile succesului pe vremea cand era mult mai plinuta ca acum. Fotomodelul le-a sfatuit mereu pe tinerele domnisoare sa-si accepte imperfectiunile fizice si sa aiba incredere in sine.

 

Recent, fotomodelul si-a luat prin surprindere prietenii virtuali atunci cand si-a facut un selfie inedit, pe care l-a postat apoi pe Instagram. Cunoscuta pentru aparitiile sale impecabile, Tyra a decis sa renunte la trucurile de infrumusetare si sa le arate tuturor cum arata in realitate chipul sau. 

"Stiti cand oamenii va spun ca fotografiile sunt neretusate si, de fapt, va dati seama ca sunt modificate mult? Ei bine, in aceasta dimineata m-am decis sa va arat cum arat de fapt. Am fost tentata sa-mi acopar cearcanele din jurul ochilor, dar mi-am spus: >. Deci, iata-ma. Neprelucrata. Poate unii din voi vor spune ca arat groaznic, dar altii poate ma vor aprecia. Dar, cu totii meritati sa ma vedeti cum arat cu adevarat", a scris Tyra Banks pe Instagram.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni