• PRO TV
  • Cea mai frumoasa familie de la Hollywood. Gigi Hadid si sora sa de numai 19 ani, pictorial incendiar

Cea mai frumoasa familie de la Hollywood. Gigi Hadid si sora sa de numai 19 ani, pictorial incendiar

Cea mai frumoasa familie de la Hollywood. Gigi Hadid si sora sa de numai 19 ani, pictorial incendiar

Familia Hadid are sanse sa devina la fel de celebra ca familia Kardashian...si asta pentru ca are toate ingredientele unei familii de succes. Mama Yolanda si cele doua surori Gigi si Bella le intrec in frumusete pe Kriss Jenner si fetele ei, iar Anwar Hadid, mezinul familiei, a intrat si el de curand in lumea modellingului.

Prima membra a familiei Hadid care a cunoscut succesul a fost Yolanda Foster. In varsta de 51 de ani, frumoasa blonda este o vedeta de televiziune danezo-americana, fost model si designer de interior. Yolanda s-a a remarcat in emisiunea de tip reality show Real Housewives of Beverly Hills. 

Fiica cea mai mare a Yolandei, Gigi, a devenit un model apreciat in ultimii ani. Gigi este constienta cat de mult au ajutat-o retelele de socializare, mai ales Instagramul, in cariera sa de model.

In varsta de 19 ani, sora mai mica a lui Gigi, Bella Hadid ii calca pe urme. Este din ce in ce mai apreciata in lumea modellingului, iar faptul ca in urma cu cateva zile au realizat impreuna un pictorial incendiar pentru "V magazine", demonstreaza ca sunt apreciate pentru frumusetea lor.

 

Si fratele mai mic, Anwar, este la fel de frumos ca si restul familiei. In varsta de 16 ani, Anwar vrea sa devina si el un model de succes.

Vezi aici imaginile cu mama si fratele modelului!

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni