• PRO TV
  • "Super Trip", din 15 iulie, miercuri - 20:30 si joi - 21:30, numai la ProTV

"Super Trip", din 15 iulie, miercuri - 20:30 si joi - 21:30, numai la ProTV

"Super Trip", din 15 iulie, miercuri - 20:30 si joi - 21:30, numai la ProTV

Andi Vasluianu, ghidul distractiei si al provocarilor din aceasta vara, a pornit in super calatoria care va strabate Romania! Printre turistii Super Trip se afla Ruby si Dorian Popa, precum si echipa formata din Doinita Oancea si Majda Yolo.

Dupa peripetiile din jungla africana, Ruby si Dorian au hotarat sa porneasca intr-o calatorie presarata cu provocari si multa distractie. La urcarea in autocar, cei doi au declarat ca sunt extrem de optimisti si entuziasmati de ceea ce urmeaza.

Abia astept sa ma cunosc cu toti concurentii din Super Trip si sa plecam intr-o aventura care, sper eu, ma va duce prin toate locurile frumoase din tara noastra (care stiu ca sunt multe) si pe care nu am apucat inca sa le vizitez. Imi doresc ca Super Trip sa fie vacanta pe care nu aveam timp sa mi-o iau, vacanta care va imbina munca cu distractia. Sunt absolut sigur ca Ruby va face fata cu brio tuturor provocarilor si ca distractia va fi pe masura. Dupa aventurile din Africa, am mare incredere in ea si in potentialul ei!”, a declarat entuziasmat Dorian.  

La randul ei, Ruby a spus: „Ma consider norocoasa ca fac echipa cu Dorian, pe care toata lumea il cunoaste deja ca fiind foarte muncitor si ambitios si alaturi de care am trecut printr-o experienta foarte importanta in viata amandurora. Cele 21 de zile petrecute impreuna in jungla africana ne-au ajutat sa ne cunoastem foarte bine unul pe celalalt si sa scapam de perioada de acomodare. Amandoi ne-am propus sa depasim tot ce ne iese in cale, sa ne distram si sa ne imprietenim cu partenerii nostri de drumetii. Sunt foarte incantata sa-mi petrec toata vara calatorind din oras in oras si trecand, din nou, peste fel si fel de probe. Unele mai amuzante, altele mai periculoase si provocatoare. Sunt bucuroasa pentru ca am iarasi ocazia sa imi depasesc limite, la fel cum s-a intamplat si in Africa.”.

Alaturi de Ruby si Dorian, actritele Doinita Oancea si Majda Yolo sunt pregatite de calatoria verii! Cele doua prietene sunt gata sa demonstreze ca merita sa ramana in aceasta calatorie pana la final!

La urcarea in autocar, Majda Yolo a declarat ca „Excursia aceasta a picat fix cand trebuia! Sunt sigura ca o sa fie foarte frumos. Imi place sa cunosc oameni noi si locuri interesante. Alaturi de prietena mea buna, Doinita, sunt convinsa ca vom experimenta o multime de lucruri si ne vom distra! Nu cred ca as fi facut o echipa mai buna cu altcineva. Fiti alaturi de noi si va garantez ca o sa va distrati si voi”.

Dupa ce si-a petrecut primavara la Ferma Vedetelor, Doinita a acceptat provocarea lui Andi Vasluianu de a-si petrece vara in autocarul Super Trip: „Let the Super Trip begin! Acest proiect este pentru mine un soi de revansa pentru toate excursiile si taberele ratate in copilarie din cauza mamei mele, careia ii era teama sa ma lase sa plec fara ea! In ultima vreme, sunt tentata sa-mi testez limitele si sunt sigura ca vor fi activitati care sa-mi permita acest lucru. Ma bucur ca partenerul meu de drum este o prietena foarte buna. Eu si Majda ne planuiam de ceva timp o calatorie in care sa plecam singure. Conteaza ca omul cu care faci echipa sa te cunoasca. Pe langa asta, e important sa existe comunicare, iar noi de foarte multe ori comunicam doar privindu-ne. Sunt nerabdatoare sa inceapa aventura si distractia!”.

Super Trip imbina perfect distractia si provocarile! O serie de concurenti, grupati in echipe de cate doua persoane, vor calatori in toata Romania, vizitand cele mai importante si apreciate obiective turistice din orasele prin care va trece autocarul Super Trip. Calatoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive si provocari pe cinste! 

Alaturi de cele doua echipe celebre, inca sase concurenti sunt gata de provocarile pregatite de Andi Vasluianu! Una dintre cele trei echipe este formata din doua prietene bune, reunite de o pasiune comuna: sportul. Alergatoare de performanta cu un palmares impresionant, cele doua sunt indragostite de calatoriile prin tara. Lor li se alatura un cuplu plin de dinamism si voie buna, o pereche unita de dragoste. Cea de a treia echipa este formata din doi prieteni foarte buni, avand ca pasiuni muzica si dansul, mereu zambitori si plini de entuziasm.

Atentie, vin turistii! Fii pregatit pentru Super Trip, calatoria care strabate Romania, din 15 iulie, miercuri - 20:30 si joi - 21:30, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni