• PRO TV
  • Va mai amintiti de barbatul care a fost numit "omul cavernelor"? Cum a ajuns sa sustina un concert pe un stadion

Va mai amintiti de barbatul care a fost numit "omul cavernelor"? Cum a ajuns sa sustina un concert pe un stadion

Va mai amintiti de barbatul care a fost numit "omul cavernelor"? Cum a ajuns sa sustina un concert pe un stadion

In fiecare zi, Donald Gould, un barbat in varsta de 51 de ani, canta la unul dintre cele 7 piane amplasate pe strada, in cadrul proiectului Sarasota Keys. 

Sansa lui a fost faptul ca un trecator l-a filmat in timp ce interpreta o piesa la pian, a postat filmuletul cu Donald pe Facebook, iar materialul video a strans peste 15 milioane de afisari.

Doland a lucrat in armata, dar in momentul in care sotia lui a murit, in anul 1998, viata acestuia s-a transformat intr-un cosmar. Protectia copilului a venit si i-a luat fiul din cauza faptului ca devenise dependent de droguti si nu se mai putea ocupa de el, iar in ultimii sapte ani a locuit pe strazi.

O echipa de oameni cu suflet mare s-au gandit ca Donald merita o sansa la o viata noua si s-au gandit ca cel mai bine este sa inceapa cu o transformare. Cu haine noi, o tunsoare si barbierire dupa mai bine de 15 luni, Donald pare un alt om, iar cea mai mare surpriza pentru el a fost faptul ca va canta la pian, dar de aceasta data nu pe strada, ci intr-un restaurant.

Cea mai mare dorinta a lui a fost sa isi reintalneasca fiul si sa isi faca o cariera in muzica, lucru care s-a si intamplat. In urma cu cateva zile pe Youutube a aparut un filmulet in care barbatul a sustinut un concert pe stadionul din California, Levi's Stadium, in fata a peste 68 000 de oameni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni