• PRO TV
  • Ruby si-a suprins fanii cu o "schimbare de look". Cum arata bruneta cu parul tuns bob, intr-o nuanta de roz si cu breton

Ruby si-a suprins fanii cu o "schimbare de look". Cum arata bruneta cu parul tuns bob, intr-o nuanta de roz si cu breton

Ruby si-a suprins fanii cu o "schimbare de look". Cum arata bruneta cu parul tuns bob, intr-o nuanta de roz si cu breton

Ruby s-a numarat printre vedetele curajoase care au spus "Da" provocarilor din jungla africana. Cantareata si altele vedete din Romania, printre care s-au numarat Gina Pistol, Dorian Popa si Catalin Morosanu, au participat la reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", emisune care le-a testat limitele la maximum.

In timpul celor trei saptamani petrecute in salbaticie, departe de familie si prieteni, Ruby a dat dovada de curaj si determinare. Cantareata a dat tot ce a avut mai bun in timpul provocarilor la care a fost supusa, insa au existat si momente in care a fost pe punctul de a ceda. 

Cea mai recenta provocare la care Ruby a raspuns din nou afirmativ este "Super Trip", o emisiune care incepe din 15 iulie la ProTV. Alaturi de Dorian, Doinita Oancea, Majda Yolo si Andi Vasluianu, vedeta pare sa se distreze de minune la filmarile pentru emisiune. 

In cea mai recenta poza publicata pe Facebook de Doinita Oancea, Ruby apare cu o peruca roz, cu breton si tunsa bob, Doinita cu o peruca blonda si Majda cu una albastra.

Fanii au fost incantati sa le vada transformate, dar le-au rugat sa nu se tunda niciodata pentru ca se numara printre vedetele cu cele mai admirate podoabe capilare.

 

Cotofenele aka "Cotophoenix "... sau : eu, Ruby Official si Majda va pupa in 3 culori ! :)) Nu ratati prima emisiune Super Trip , miercuri ,20.30 pe Pro Tv !

Posted by Doinita Mihaela Oancea on Monday, July 13, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni