• PRO TV
  • Alex Dima este tăticul unei prinţese

Alex Dima este tăticul unei prinţese

Alex Dima este tăticul unei prinţese

\"Familia Dima s-a extins cu 3,14 kilograme!\", spune fericit Alex Dima, corespondentul Ştirilor Pro Tv, care sâmbătă dimineaţa, pe 22 noiembrie, a devenit pentru prima oară tătic!

Alex şi soţia sa sunt fericiţii părinţi ai Sarei, care a venit pe lume sâmbătă în jurul orei 9 dimineaţa şi care i-a luat pe amândoi prin surprindere.

”Noi ne aşteptam ca ea să vină pe lume undeva în prima parte a lui decembrie”, povesteşte Alex entuziasmat, ”dar Sara, care înseamnă ”prinţesă”, ne-a făcut o surpriză. Vineri noaptea mă întorceam din Buftea unde filmasem un material special pentru 1 decembrie, cand Pro Tv implineste 13 ani, iar soţia mea m-a sunat şi mi-a spus că fetiţa noastră este pe drum!”, îşi aminteşte el emoţionat. Cum a reacţionat corespondentul Ştirilor  Pro Tv când şi-a ţinut copilul pentru prima oară în braţe? ”Am rămas fără aer şi mi s-au înmuiat genunchii. Imediat şi eu şi soţia mea am început să o studiem, să îi testăm degeţelele ochişorii, fiecare bucăţică de piele. E o fetiţă frumoasă, de nota 100!”

Alex mărturiseşte cu bucurie în glas că acum i s-a schimbat statutul: ”Sunt proaspăt debutant, nu prea înţeleg ce e cu mine, alerg după cărucioare, hăinuţe şi scutece. Sara a venit pe lume când nu ne aşteptam, aşa că de la maternitate am plecat direct la cumpărături, cu obiective precise: cărucior cu landou, hăinuţe, iar în curând voi deveni specialist în suzete”, se mândreşte proaspătul tătic. Bucuria a cuprins toată familia, dar şi pe cei apropiaţi: ”Mama a început să plângă de fericire şi mi-a spus la telefon să fiu bărbat! Iar din partea unor prieteni am primit o sticlă cu un autocolant pe care scrie ”baby on board” pe care il voi pune pe maşină”, povesteşte Alex.  

Întrebat dacă el şi soţia sa îşi mai doresc şi alţi copii, corespondentul Ştirilor Pro Tv spune că acesta e doar începutul: ”Da, sigur că ne mai dorim copii, vrem să facem o echipă de fotbal şi să intrăm în afaceri. Am cumpărat deja un teren şi peste vreo 20 de ani intrăm pe piaţă în forţă. Iar Sara va fi primul căpitan feminin al unei echipe de fotbal”, glumeşte bucuros Alex Dima.



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni