• PRO TV
  • Provocarile din "Super Trip" au continuat aseara la PRO TV!

Provocarile din "Super Trip" au continuat aseara la PRO TV!

Provocarile din "Super Trip" au continuat aseara la PRO TV!

Aventura celor cinci cupluri inscrise in calatoria verii, Super Trip, a continuat aseara la PRO TV. Si-au luat la revedere de la mare si plaja si s-au indreptat catre noua destinatie – Cheile Dobrogei. Ajunsi acolo, s-au catarat pe stanci si si-au testat limitele. Unii s-au descurcat mai bine, iar altii au incercat, dar au abandonat pe parcurs, cand au realizat ca nu pot face fata provocarii.

Direct de pe stanci, concurentii au ajuns la piscina, unde au fost nevoiti sa imite saritura in apa a Luciei, care a fost una extrem de dificila... pe burta. Cel mai bine s-a descurcat Majda, care a trebuit sa repete experienta. In timpul acestei probe, Dorina si-a amintit un episod nefericit care i s-a intamplat atunci cand facea caiac de performanta, asa ca a refuzat vehement sa se alature grupului si sa sara in apa. 

Echipele, impreuna cu ghidul distractiei, Andi Vasluianu, au plecat spre Delta, unde i-au asteptat noi probe. S-au urcat in copaci, au gasit serpi prin iarba si s-au luptat cu insectele. Inainte de lasarea serii, cei zece au plecat spre locul in care au dormit. Doar Lucia si Dorina nu au parasit salupa si au ales sa se desparta de grup si sa petreaca noaptea intr-un loc sigur si confortabil. Toti ceilalti au avut la dispozitie doar un cort, un foc de tabara in mijlocul unei insule pline de insecte si cateva animale salbatice.  Cu toate ca la inceput au existat mici animozitati printre concurenti, in final totul a fost bine. 

Dupa noaptea petrecuta in aer liber a sosit dimineata votarii, iar grupul s-a reintregit. Surpriza zilei a venit din partea Dariei si a lui Mircea, care i-au nominalizat pe Ruby si Dorian. Acesta a fost primul vot primit de catre una dintre echipele de vedete. Toti ceilalti concurenti au decis ca Daria si Mircea merita cel de-al doilea cartonas galben si, astfel, sa paraseasca autocarul si vacanta prin tara. Daca Daria a fost dezamagita si a izbucnit in plans, partenerul ei a incercat sa o calmeze si sa priveasca partea frumoasa a acestei experiente.

Saptamana viitoare, luni si marti, de la 21:30, o noua echipa formata din doi prieteni de 23 de ani va urca in autocar. Cei doi vor veni plini de energie, pusi pe distractie si pregatiti sa faca fata provocarilor din Super Trip. Concurentii vor continua sa exploreze Delta, vor face cunostinta cu locuitorii din zona, vor asista la cateva dintre obiceiurile locului, iar doi dintre ei se vor logodi.

Luni si marti, de la 21:30, telespectatorii sunt asteptati sa urmareasca aventurile concurentilor prin tara si noile probe la care vor fi supusi.

"Super Trip", calatoria care strabate Romania, numai la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni