• PRO TV
  • Momente de panica la "Super Trip". Ce s-a intamplat cand concurentii s-au plimbat cu canotca in Delta Dunarii

Momente de panica la "Super Trip". Ce s-a intamplat cand concurentii s-au plimbat cu canotca in Delta Dunarii

Momente de panica la "Super Trip". Ce s-a intamplat cand concurentii s-au plimbat cu canotca in Delta Dunarii

Concurentii show-ului "Super Trip" au avut parte in aceasta editie de alte provocari de neuitat si de experinte pe care nu le vor mai intalni prea curand.

Si in aceasta editie cele cinci echipe formate de aceasta data din Alexandra si Marian, Lucia si Dorina, Doinita si Majda, Ruby si Dorian si Adrian si Andrei, o echipa de prieteni abia intrati in competitie, au raspuns prezent la activitatile pregatite de Andi Vasluianu cu zambetul pe buze.

Andi Vasluianu i-a dus de aceasta data in Delta Dunarii si a vrut sa ii familiarizeze pe cei 10 participanti cu activitatile locului, dar si sa ii plimbe cu canotca. Chiar daca toti au ras si s-au amuzat atunci cand au ajuns in stufaris, pe masura ce s-au avantat in apele Dunarii, au inceput sa simta pericolul si s-au panicat.

Desi a acceptat provocare in stilul caracteristic, cu o vointa si o ambitie de fier, Ruby a inceput sa tipe atunci cand si-a dat seama ca poate oricand sa cada in apa adanca. Artista a cerut ajutorul si a reusit intr-un final, dupa cum spune chiar ea, "sa salveze vietile a opt oameni".

"Super Trip" este si maine, de la 21:30, numai la PROTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni