• PRO TV
  • Curajul lor a impresionat o lume intreaga. Cum au pozat fosti soldati americani, mutilati in timpul razboiului

Curajul lor a impresionat o lume intreaga. Cum au pozat fosti soldati americani, mutilati in timpul razboiului

Curajul lor a impresionat o lume intreaga. Cum au pozat fosti soldati americani, mutilati in timpul razboiului

Michael Stokes, un fotograf de 52 de ani, este initiatorul unui proiect inedit. Acesta a fotografiat nud fosti soldati, considerati veterani de razboi, care si-au pierdut membre ale corpului in razboi.

Mai multi soldati americani au acceptat sa faca parte din acest proiect si sa pozeze nud, fie cu proteze, fie fara. Unii dintre veterani si-au pierdut ambele picioare sau mainile in timpul conflictelor din Afghanistan.

Proiectul fotografului a inceput intamplator, in 2012, cand a pozat un soldat caruia i-a fost amputat un picior dupa ce masina in care se afla a calcat pe o o mina, in Afghanistan.

 

I want to give a special shout out to my cover model, Taylor. If you have a chance go to his page BT Urruela, give him a "like", stalk him a little, show him some love the best way you know how.

Posted by Michael Stokes Photography on Monday, July 20, 2015

Sedinta foto este una speciala, iar Michael Stokes a ales sa ii fotografieze in cadre sexy, pentru a arata ca nu trebuie sa le fie rusine de corpul lor. Iar soldatii au fost incantati de initiativa.

"Multi au venit si mi-au zis ca ii ajuta pentru a-si recastiga increderea in sine. Altii mi-au zis ca se simt din nou barbati. Dar ei deja au incredere in ei, au venit cu inima deschis la mine si gata sa cucereasca lume. Nu e nevoie sa le ofer eu incredere si respectul de sine, pentru ca deja le au" a declarat fotograful Michael Stokes, conform Daily Mail.

 

This lovely lady is Shaholly Ayers, a professional model born without a part of her arm. I so much appreciate the media...

Posted by Michael Stokes Photography on Saturday, July 18, 2015

Dar, in spatele acestor fotografii curajoase, se afla adevarate drame, peste care nu toti reusesc sa treaca. "Am intalnit si barbati soldati carora le-a fost greu sa accepte ideea si sa pozeze asa. Multi nu au fost pregatiti sa apara asa in poze si imi spuneau ca nu sunt pregatiti sa se vada in acest fel, pentru ca au suferit rani grave si le-au fost amputate parti importante din corp. Dar, cu toate astea, unii dintrei, ma sunau peste cateva saptamani si imi ziceau ca au fost socati de rezultat, pentru ca oamenii le faceau complimente si le spuneau ca sunt sexy".

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!

 

Today is turning out to be a big day for press inquiries. Some news blogs have done articles on the Always Loyal book,...

Posted by Michael Stokes Photography on Friday, July 17, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni