• PRO TV
  • "Super Trip", calatoria care strabate Romania, numai la PROTV! Marti si Joi, de la 00:15, si Miercuri de la 00:00

"Super Trip", calatoria care strabate Romania, numai la PROTV! Marti si Joi, de la 00:15, si Miercuri de la 00:00

"Super Trip", calatoria care strabate Romania, numai la PROTV! Marti si Joi, de la 00:15, si Miercuri de la 00:00

Ghidul distractiei estivale, Andi Vasluianu, continua calatoria care strabate Romania! Pana acum, autocarul cu cele cinci perechi a ajuns in sudul Romaniei la Marea Neagra, in Delta Dunarii sau la cetatea Enisala. De aici, distractia s-a mutat in judetul Buzau la unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din Romania: Vulcanii Noroiosi.

Editia de marti seara va debuta in tensiune. Reprosurile si nemultumirile echipelor trebuie inabusite pentru a nu transforma excursia intr-un cosmar. Super-ghidul distractiei estivale, Andi Vasluianu, ii va duce pe turisti intr-un loc cu incarcatura istorica: locul unor batalii ale armatei romane, iar concurentii vor avea ocazia sa traga cu arma pentru a-si descarca energiile negative. Episodul va continua cu o repriza de paintball in care distractia si adrenalina vor atinge cote maxime!

Provocarile vor continua in mediul rural, unde concurentii vor avea ocazia sa mulga... oile! Locul ideal pentru aceasta actiune este o stana, localizata intr-un zona cu un peisaj ce-ti taie respiratia.

Urmatoarea oprire a autocarului Super Trip este Humulesti. Andi Vasluianu le-a pregatit participantilor vizita unui monument al culturii romanesti: Casa Memoriala a lui Ion Creanga. Toti vor ramane fascinati de acest edificiu, precum si de incarcatura locului. 

Super Trip, calatoria care strabate Romania, numai la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni