• PRO TV
  • A primit in ziua nuntii un cadou vechi de 20 de ani. Ce a descoperit mireasa atunci cand a deschis cutia

A primit in ziua nuntii un cadou vechi de 20 de ani. Ce a descoperit mireasa atunci cand a deschis cutia

A primit in ziua nuntii un cadou vechi de 20 de ani. Ce a descoperit mireasa atunci cand a deschis cutia

Cand avea doar un an si jumatate, Brooke Zugg a fost adoptata de o familie cu inima mare. Fericita ca a devenit mamica un fetite adorabile, Sherry Blackledge i-a scris micutei o scrisoare pe care a pastrat-o timp de 20 de ani. In ziua nuntii lui Brooke, mama adoptiva a decis sa ii aminteasca fetei sale cat de mult o iubeste oferindu-i scrisoarea drept cadou.

Momentul in care Brooke deschide plicul oferit de mama sa a fost surprins de camera de filmat, iar videoclipul a devenit viral pe internet. Pentru ca amintirea sa fie una de neuitat, Sherry a cusut scrisoarea pastrata timp de 20 de ani pe o bucata de material din rochia sa mireasa.

Citeste si: Imaginile care au luat cu asalt internetul! Cum s-a gandit o mamica sa isi faca copilul vedeta peste noapte

"Mama nu mi-a povestit niciodata despre aceasta scrisoare pana in momentul in care mi-a oferit-o", a declarat Brooke pentru The Huffington Post

Sherry, mama adoptiva a lui Brooke, a dezvaluit motivul pentru care a simtit sa ii dedice fiice sale cateva randuri. Femeia a povestit ca "fiind adoptata, si-a dorit ca micuta sa stie cat de iubita este". "M-am gandit ca amintirea va fi una pretioasa atunci cand va deschide plicul si il va citi in ziua nuntii sale", a mai adaugat Sherry.

In momentul care Brooke a primit de la mama sa scrisoarea, emotia si-a facut aparitia, iar ochii miresei s-au umplut de lacrimi. Urmareste mai jos un videoclip induiosator:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni