• PRO TV
  • Un catel s-a prabusit in plina strada, iar salvarea lui pare o misiune imposibila. Ce s-a intamplat cu el - VIDEO

Un catel s-a prabusit in plina strada, iar salvarea lui pare o misiune imposibila. Ce s-a intamplat cu el - VIDEO

Un catel s-a prabusit in plina strada, iar salvarea lui pare o misiune imposibila. Ce s-a intamplat cu el - VIDEO

India se numara printre tarile in care exista o multime de caini abandonati pe strazi. Majoritatea dintre ei nu au sansa de a fi adoptati si ajung sa moara din cauza lipsei hranei sau a pericolelor pe care le intalnesc la tot pasul. 

Voluntarii Asociatiei "Animal Aid Unlimited" India se implica activ in salvarea cainilor fara stapan, insa in ciuda eforturilor pe care le depun, numar animalelor carora reusesc sa le gasesca o familie adoptiva este destul de mic. 

Citeste si: Pare un dans romantic al mirilor, dar totul se transformat intr-o secunda. Ce s-a intamplat cand muzica s-a oprit. VIDEO

Un videoclip cu peste 4 000 000 de vizualizari a fost publicat pe canalul de YouTube al Asociatiei, iar povestea cainelui surprinsa in imagini este cutremuratoare. Patrupedul a fost gasit de voluntari prabusit in plina strada, slabit si incapabil sa se ridice. Desi sansele de supravietuire ale patrupedului pareau a fi minime, cei de la "Animal Aid Unlimited" au reusit sa il puna pe picioare. 

Timp de 14 zile, acestia i-au administrat cainelui medicamente impotriva bolii Carre si l-au hranit prin intermediul perfuziilor. Dupa doua saptamani de ingrijire, catelul si-a recapatat puterile, iar transformarea lui este uimitoare. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni