• PRO TV
  • Calatorii au urcat in vagoane, dar niciunul dintre ei nu se atepta s-a se intample acest lucru cand usile s-au inchis

Calatorii au urcat in vagoane, dar niciunul dintre ei nu se atepta s-a se intample acest lucru cand usile s-au inchis

Calatorii au urcat in vagoane, dar niciunul dintre ei nu se atepta s-a se intample acest lucru cand usile s-au inchis

Ideile geniale se pun in practica dimineata, sau cel putin aceasta este premisa de la care au plecat cativa tineri cu initiativa.

Intr-o dimineata mohorata, calatorii trenului din imaginile de mai jos au avut parte de o surpriza care le-a adus zambetul pe buze si le-a facut ziua mai frumoasa. 

Citeste si: Un tanar le-a cerut o favoare necunoscutilor. Toti l-au mintit, cu exceptia unei tinere fara adapost. Ce s-a intamplat

In debutul materialului video, dupa ce usile trenului s-au inchis si toti pasagerii si-au gasit locul in vagoane, un tanar imbracat la patru ace a tinut sa le multumeasca tuturor pentru efortul pe care l-au depus de a se trezi si a merge la serviciu. 

"Va multumim pentru ca munciti pentru a oferi tot ceea este mai bun familiei, prietenilor si apropiatilor vostri. Va invitam sa cantam impreuna piesa > in cinstea tuturor acestor lucruri minunate."

In secunda urmatoare, pasagerii au primit cate o foaie cu versurile piesei, iar pe acorduri de ukulele, toata lumea a inceput sa cante, incantati de ceea ce se intampla in jurul lor. 

Initiativa acestor tineri este laudabila, iar efectul pe care l-a avut asupra oamenilor este greu de descris in cuvinte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni