• PRO TV
  • Exista 12 oameni in intreaga lume care pot face asa ceva, iar el e cel mai tanar dintre ei. Talentul sau, remarcabil

Exista 12 oameni in intreaga lume care pot face asa ceva, iar el e cel mai tanar dintre ei. Talentul sau, remarcabil

Exista 12 oameni in intreaga lume care pot face asa ceva, iar el e cel mai tanar dintre ei. Talentul sau, remarcabil

Jake Weidmann, un tanar originar din Denver, Colorado, este unul dintre putinii oameni talentati, a caror abilitate caligrafica se ridica la cel mai inalt nivel. 

Este cu adevarat surprinzator faptul ca, intr-o societate aflata intr-o continua dezvoltare in domeniul tehnologic, un tanar si-a propus sa isi dedice viata salvarii unei forme de arta foarte meticuloasa si foarte putin populara. 

Citeste si: Pare un cersetor ca oricare altul, dar povestea lui e incredibila. Motivul pentru care un batran e considerat "sfant"

Inca din copilarie, Jake Weidman a avut incredere in fortele sale si a fost convins ca va deveni un mare artist, iar visul sau s-a transformat acum in realitate. Jake povesteste ca, atunci cand mergea la scoala, toti colegii sai isi luat notite pe laptopuri, in timp ce el se incapatana sa foloseasca stiloul si hartia. Mai mult, mama sa marturiseste ca acesta a dovedit inca de mic ca era o fire artistica si s-a dedicat in totalitate perfectionarii scrisului de mana. 

Foarte populara in timpul Razboiului Civil American, traditia caligrafiei este acum "tinuta in viata" prin intermediul unei asociatii internationale. In prezent, in intreaga lume exista doar 12 oameni considerati caligrafi profesionisti, iar Jake Weidmann este cel mai tanar dintre ei, barbatul avand 30 de ani. 

Pentru a ajunge la aceasta performanta, Jake spune ca este nevoie de ani si ani de munca sustinuta. Munca, precizie si talent! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni