• PRO TV
  • Dwayne Johnson, gestul care a cucerit milioane de fani. Motivul pentru care actorul e din nou in centrul atentiei

Dwayne Johnson, gestul care a cucerit milioane de fani. Motivul pentru care actorul e din nou in centrul atentiei

Dwayne Johnson, gestul care a cucerit milioane de fani. Motivul pentru care actorul e din nou in centrul atentiei

Dwayne Johnson nu este doar un actor talentat, ci si un om cu suflet mare. Actorul din productia "Furious 7" si-a cucerit definitiv fanii cu un gest la care nimeni nu se astepta. 

Se pare ca Dwayne Johnson s-a implicat in reabilitarea unui grup de tineri detinuti. Timp de sase luni, actorul a incercat sa schimbe viata detinutilor si sa ii transforme in oameni mai buni, in speranta ca dupa ce vor fi eliberati nu vor mai ajunge niciodata in inchisoare. 

"Azi, in fata familiilor, a instructorilor si a judecatorilor, acesti detinuti au absolvit cu brio si au devenit oameni liberi. Oameni puternici. Oameni mai buni.", a scris Dwayne Johnson intr-o postare facuta pe Instagram. 

Citeste si: Au trait impreuna o viata intreaga, dar nu a stiut niciodata cel mai mare secret al sotiei sale. Ce a gasit dupa 4 luni

Motivul pentru care Dwayne Johnson a decis sa faca parte din aceste "tabere de corectie" este acela ca in adolescenta a avut si el probleme cu legea. Ajuns la maturitate, actorul a realizat ca oportunitatile vin si pleaca, fiecare om avand sansa de a isi schimba existenta daca isi doreste acest lucru. 

"Sunt foarte mandru de acest program de reabilitare, de oamenii implicati si de impactul pe care l-a avut asupra sistemului inchisorii", a mai scris Dwayne Johnson.

#RockAndAHardPlace

Posted by Dwayne The Rock Johnson on Tuesday, August 18, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni