• PRO TV
  • Pustiul din "Karate Kid" are o sora la fel de celebra ca el. Cum arata acum Willow, fiica actorului Will Smith

Pustiul din "Karate Kid" are o sora la fel de celebra ca el. Cum arata acum Willow, fiica actorului Will Smith

Pustiul din "Karate Kid" are o sora la fel de celebra ca el. Cum arata acum Willow, fiica actorului Will Smith

Jaden Smith a cucerit o lume intreaga datorita rolului jucat in productia "Karate Kid", insa nu este singurul copil talentat al familiei Smith. Actorul Will Smith si sotia sa Jada Pinkett-Smith mai au un copil, pe rebela Willow.

Desi nu a implinit inca 18 ani, Willow Smith a devenit celebra in intreaga lume. Pasionata de muzica, dar si de modeling, fiica lui Will Smith a atras atentia presei datorita stilului vestimentar nonconformist. Adolescenta se transforma treptat dintr-o copila excentriza intr-o tanara cool, cu bun gust. 

Ascensiunea tinerei a inceput pe cand avea numai 10 ani si a lansat piesa "Whip My Hair", care are peste 120 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Nascuta in anul 2000, Willow Smith a avut primul ei rol la doar 7 ani, in filmul de box-office "I Am Legend", iar mai tarziu, pentru rolul din "Kitt Kittredge" a primit premiul Young Artist Award.

Willow nu face parte din categoria standard de vedete de la Hollywood, avand un stil vestimentar aparte si abordand un gen muzical mai putin obisnuit. Este fashionista, insa aproape niciodata nu poarta rochii, haine clasice sau elegante. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni