• PRO TV
  • Povestea tatalui care vinde pixuri pe strada pentru a le oferi copiilor sai o viata mai buna. Imagini emotionante

Povestea tatalui care vinde pixuri pe strada pentru a le oferi copiilor sai o viata mai buna. Imagini emotionante

Povestea tatalui care vinde pixuri pe strada pentru a le oferi copiilor sai o viata mai buna. Imagini emotionante

O fotografie cu un refugiat sirian a ajuns viral pe internet. Fotografia in care barbatul isi tine in brate fiica in timp ce incearca sa vanda pixuri in plina strada a emotionat oamenii din intreaga lume.

Peste 1 milion de oameni din intreaga lume au share-uit aceasta fotografie in incercarea a ajuta aceasta familiei aflata in impas. Gissur Simonarson, un cunoscut activist, a luat atitudine si s-a implicat in gasirea refugiatului. Cu ajutorul unor localnici, jurnalisti si activisti din Lebanon, Simonarson si-a anuntat prietenii de pe Facebook ca barbatul a fost gasit.

Conform site-ului Huffingtonpost, barbatul fotografiat in timp ce vindea pixuri pe strazile din Beirut se numeste Abdul si este tata a doi copii, Abdelillah (9 ani) si Reem, un baietel de 4 ani. Se pare ca familia a parasit Siria din cauza razboiului si s-a refugiat in Beirut (Liban).

Din dorinta de a schimba viata lui Abdul si a celor doi copii ai sai, Simonarson a initiat o campanie prin care oamenii din intreaga lume au putut dona bani. Initial, target-ul stabilit a fost 5 000 de dolari. Cum aceasta suma s-a strans in mai putin de 30 de minute, campania a mers mai departe si pana in prezent au fost donati peste 140 000 de dolari.

View post on imgur.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni