• PRO TV
  • Asa arata sora mai mica a lui Miley Cyrus, Noah, in urma cu 9 luni. Transformarea spectaculoasa prin care a trecut

Asa arata sora mai mica a lui Miley Cyrus, Noah, in urma cu 9 luni. Transformarea spectaculoasa prin care a trecut

Asa arata sora mai mica a lui Miley Cyrus, Noah, in urma cu 9 luni. Transformarea spectaculoasa prin care a trecut

Miley Cyrus a fost gazda celebrei gale MTVA Video Music Awards 2015. La eveniment, fosta vedeta Disney a venit insotita de trei dintre cei cinci frati ai sai, dar si de parintii Tish si Billy Ray.

Nu multi stiu ca familia fostei vedete Disney este numeroasa si destul de neconventionala. Desi are cinci frati in total, doar doi sunt de sage, restul fiind din relatiile anterioare ale parintilor ei, care au decis insa sa le dea acelasi nume tuturor.

Astfel, Miley ii are pe cei doi frati "buni" Noah si Braison, pe Brandi Glenn si Trace, care sunt copiii mamei ei dintr-o relatie anterioara si pe Christopher Cody, pe care Billy Ray l-a facut cu o alta femeie. Dintre cei cinci copii ai familiei Cyrus, Noah, Brandi Glenn si Braison, impreuna cu parintii, au pasit recent pe covorul rosu al premiilor MTV VMA. Si ce priveliste au oferit!

Atat Brandi Glenn, cat si Braison au iesit in evidenta cu look-ul lor, insa senzatia serii a fost fara indoiala mezina Noah, care a etalat un look indraznet, semn ca influenta fratilor mai mari asupra ei este din ce in ce mai evidenta. Daca in urma cu noua luni ea parea copia fidela a lui Miley din perioada Hannah Montana, acum pustoaica de 15 ani arata complet diferit.

Dupa ce la majoratul lui Kylie Jenner a aparut cu par blond platinat si un machiaj indraznet, Noah a etalat pe covorul rosu de la MTV VMA par brunet si a parut mai matura decat este de fapt. De altfel, intre ea si sora de 28 de ani nu au existat diferente notabile. 

Vezi aici cum arata cum cea mai mica membra a familiei Cyrus si cat de schimbata este comparativ cu acum cativa ani!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni