• PRO TV
  • Dan Balan pregateste un comeback spectaculos!

Dan Balan pregateste un comeback spectaculos!

Dan Balan pregateste un comeback spectaculos!

Pe 14 octombrie va avea loc mult asteptata premiera a noii realizari de la Dan Balan, videoclipul noului single "Funny love". Artistul a lucrat aproape 2 ani in studio la noul album, iar reintoarcerea sa senzationala este discutata atat de criticii muzicali, cat si de fani, care urmaresc cu atentie toate noutatile artistului. 

Regizorul noului clip este Alan Badoev. 

"Niciodata nu am lucrat atat de mult timp la productia unei piese. Dupa "Lendo Calendo" voiam sa ating un nou nivel.  Si am inceput sa caut: un nou stil, un nou sunet, o alta prezentare a materialului muzical", a spus Dan Balan.

Dupa cum recunoaste interpretul, practic fiecare parte componenta a clipului este ceva special. Video-ul reprezinta un mix de moda, care reuneste aproximativ 20 de scene alternante, constructii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele si 16 dansatoare, 120 de costume, o solutie grafica interesanta si un nou tip de editare. Toate acestea au fost create in decursul a 4 luni.          

Un videoclip intrigant si cu mult stil – iata ce ne asteapta in viitorul cel mai apropiat.                           

"Am dorit sa filmam ceva special si am reusit. Inainte incercam mastile diferitor eroi, insa in acest videoclip nu joc un rol. Simt ca este al meu, ca sunt eu", a spus Dan Balan.

Urmareste mai jos teaser-ul videoclipului "Funny Love".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni