• PRO TV
  • Isi iubesc la nebunie sotiile. Dovada ca cei mai sexy barbati de la Hollywood cred in iubirea adevarata

Isi iubesc la nebunie sotiile. Dovada ca cei mai sexy barbati de la Hollywood cred in iubirea adevarata

Isi iubesc la nebunie sotiile. Dovada ca cei mai sexy barbati de la Hollywood cred in iubirea adevarata

Formeaza unele dintre cele mai frumoase cupluri din Cetatea Filmului si, la fiecare aparitie, le creeaza fanelor senzatia de fluturi in stomac.

Channing Tatum si Jenna Dewan-Tatum

Jenna Dewan si Channing Tatum formeaza unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood, fiica lor, Everly, mostenind frumusetea ambilor parinti. Pe 11 iunie 2014, cei doi au sarbatorit cinci ani de casatorie, ei cunoscandu-se in urma cu sase ani, pe platourile de filmare ale filmului Step Up, unde au interpretat rolurile lui Tyler si Nora.

Sotia castigatorului premiului "Cel mai frumos actor al anului 2013" se poate lauda ca este una dintre cele mai atractive vedete de la Hollywood, ea nelasandu-se mai prejos decat el cand vine vorba de talent si aspect fizic. Tanara mamica este considerata la fel de atragatoare ca celebrul ei sot si este inclusa adesea in topul celor mai hot actrite de la Hollywood, ceea ce nu e deloc surprinzator avand in vedere felul in care arata.  

Jenna l-a cucerit pe Channing cu superbii ei ochi verzi, in care acesta se pierde chiar si acum, dupa atatia ani petrecuti impreuna. La cele mai multe aparitii publice, cei doi par lipiti unul de celalat si isi manifesta iubirea prin gesturi tandre, de afectiune, semn ca se iubesc ca in prima zi.

Citeste continuarea articolului aici!


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni