• PRO TV
  • Sia a lansat piesa "Alive". Asculta single-ul compus in colaborare cu Adele - AUDIO

Sia a lansat piesa "Alive". Asculta single-ul compus in colaborare cu Adele - AUDIO

Sia a lansat piesa "Alive". Asculta single-ul compus in colaborare cu Adele - AUDIO

Sia lanseaza piesa "Alive", primul single extras de pe urmatorul album "This is Acting".

"Alive" este compus de catre Sia, Adele si Tobias Jesso, Jr. si a fost produs de catre Jesse Shatkin, cel cu care Sia a lucrat si pentru hitul "Chandelier", single nominalizat de patru ori la premiile Grammy.

In urma cu un an, Sia a lansat albumul "1000 Forms Of Fear", care a ocupat prima pozitie in topuri si de pe care au fost extrase single-urile "Chandelier" si "Elastic Heart". Videoclipul "Chandelier" are peste 900 de milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent.

Citeste si: Este una dintre cele mai bune auditii de la The Voice. Jordan Smith a oferit o interpretare superba a piesei Chandelier

Una dintre cele mai creative artiste la nivel international, Sia este si un compozitor prolific. Artista a colaborat pe partea de compozitie cu Rihanna (Diamonds), Katy Perry (Double Rainbow), Britney Spears (Perfume), Kelly Clarkson (Invincible), Beyonce (Pretty Hurts).

De asemenea a lansat piese in colaborare cu numerosi artisti cu renume, precum David Guetta, Eminem, Flo Rida. Mai mult, in 2014 Sia a fost nominalizata cu piesa "Opportunity", o adaptare a musicalului "Annie", la celebrele premii Golden Globe. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni