• PRO TV
  • A observat ceva plutind intr-o groapa inundata. Ce a descoperit atunci cand a coborat in apa - VIDEO

A observat ceva plutind intr-o groapa inundata. Ce a descoperit atunci cand a coborat in apa - VIDEO

A observat ceva plutind intr-o groapa inundata. Ce a descoperit atunci cand a coborat in apa - VIDEO

Sansele de supravietuire ale patrupedelor fara adopost sunt minime, insa pentru unele dintre ele exista speranta. Acesta este si cazul purcelusului din materialul video de mai jos. Datorita unor oameni cu inima mare, acesta a primit o noua sansa la viata. 

India se numara printre tarile in care exista o multime de animale abandonate pe strazi. Majoritatea dintre eel nu au sansa de a fi adoptate si ajung sa moara din cauza lipsei hranei sau a pericolelor pe care le intalnesc la tot pasul.

Citeste si: A auzit zgomote ciudate de sub pavele. Ce a descoperit atunci cand a spart cimentul

Voluntarii Asociatiei "Animal Aid Unlimited" India se implica activ in salvarea animalelor fara stapan, insa in ciuda eforturilor pe care le depun, numarul patrupedelor carora reusesc sa le gasesca o familie adoptiva este destul de mic. Aceeasi oameni deosebiti au reusit sa schimbe viata protagonistului acestui video.

Voluntarii au auzit zgomote ciudate venind dintr-o groapa inundata si s-au grabit sa afle despre ce este vorba. Din cauza deseurilor aruncate in apa si a stratului de bradet care o acoperea, salvatorii au fost nevoiti sa coboare in groapa pentru a afla ce anume se ascunde acolo. Nu mica le-a fost mirarea cand au realizat ca "strigatele" de disparea apartineau unui purcelus. Animalul a fost salvat, tratat si hranit, iar acum se afla in afara oricarui pericol.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni