• PRO TV
  • Pescarii se aliniaza in apa, iar ce se intampla cateva momente mai tarziu este uimitor. Imagini rare - VIDEO

Pescarii se aliniaza in apa, iar ce se intampla cateva momente mai tarziu este uimitor. Imagini rare - VIDEO

Pescarii se aliniaza in apa, iar ce se intampla cateva momente mai tarziu este uimitor. Imagini rare - VIDEO

In orasul de coasta Laguna, din Brazilia, se intampla un lucru rar intalnit. Intre localnici si delfinii din zona s-a format o stransa legatura.

Majoritatea locuitorilor orasului Laguna sunt de profesie pescari, pescuitul fiind una dintre cele mai populare si banoase activitati pe care le pot intreprinde. Din fericire pentru pescarii din zona, un ajutor nesperat se iveste atunci cand capturile de peste nu sunt suficiente. Se pare ca locuitorii sunt ajutati de delfini sa prinda mai mult peste. Intregul fenomen a fost filmat de un reporter, care se declara fascinat de tot ceea ce a vazut.

Citeste si: Acest barbat are un semn din nastere care il transforma pe zi ce trece. Cum arata cu adevarat trupul acestui barbat

In prima faza, barbatii intra in apa, insa nu incep sa pescuiasca decat in momentul in care primesc un semnal "special". Cand primii delfini apar la orizont, pescarii isi pregatesc plasele si asteapta ca mamiferele sa le indice locul unde trebuie sa le arunce. 

Conform informatiilor continute in reportaj, in fiecare an, pe parcursul unei luni, pestii migreaza spre tarm, iar delfinii ii redirectioneaza in directia in care sunt pescarii. Mai mult, delfinii le semnaleaza barbatilor printr-o scufundare ca e timpul sa isi arunce plasele de pescuit.   

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni