• PRO TV
  • Cu ce se ocupă Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra. „E un bărbat pe care îl admir”

Cu ce se ocupă Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra. „E un bărbat pe care îl admir”

Cu ce se ocupă Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra. „E un bărbat pe care îl admir”

Anul trecut, pe 17 decembrie, Anca Dumitra (35 de ani) a devenit oficial doamna Spendier. Actrița i-a spus „Da” iubitului austriac, la Primăria sectorului 3 din București. Zilele trecute, cei doi au jucat nunta la Clubul Diplomatic, considerat un loc exclusivist în Capitală. 

Invitații i-au admirat întreaga seară și au postat imagini de la eveniment pe rețelele de socializare. Astfel, fanii au avut ocazia să o vadă Anca Dumitra la biserică, dar și în momentul dansului mirilor. Actrița din „Las Fierbinți” a arătat superb într-o rochie tip sirenă, cu broderii și voal.

Chiar dacă au o relație de mai mulți ani, cei doi au preferat să fie mai discreți, evitând să ofere declații presei. Invitată în emisiunea La Măruță, Anca Dumitra a recunoscut că s-au întâlnit în România, iar atracția dintre ei a fost evidentă încă de la început.
 
"Ne-am întâlnit în România, în sectorul 1, departe de casă și am vrut să ne căsătorim la sectorul 3 și acolo au fost câteva dificultăți (...) A fost foarte natural, s-a întâmplat firesc (...). E un bărbat pe care îl admir și este important asta", a spus ea. 

Puțini știu că Manfred Spendier (46 de ani) este directorul General al Titan Machinery Europa de Est, o companie care se ocupă cu producerea utilajelor agricole. Într-un interviu pentru revista-ferma.ro, Manfred Spendier s-a descris drept un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă. De asemenea, omul de afaceri a povestit despre pasiunea sa pentru motocross. (vezi galeria foto de mai sus)
 
Visul lui Manfred este ca peste câțiva ani să se ocupe de ferma familiei din Austriei.
 
„Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole”, spus el pentru sursa menționată. 
 
„Eu provin dintr-o zonă de munte, iar când intru într-un oraş mare, precum Viena sau oricare altul, nu mă simt prea bine, doresc să evit agitaţia cotidiană. Motiv pentru care mi-am cumpărat o casă aproape de zona Otopeni”, a mai povesit omul de afaceri. 

Manferd Spendier a practicat aproape orice tip de sport. Cel mai mult îi place motosportul. În acest sens, este destul de activ: merge la competiţii și se antrenează ori de câte ori prinde un pic de timp liber. 
 

Sursă foto: Instagram/ Anca Dumitra, Facebook/ Manfred Spendier
Vezi și: Veste greu de suportat pentru bărbați: Anca s-a măritat
 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni