• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Anca Dumitra, declarații în exclusivitate despre căsnicia ei! Ce planuri de viitor are: „Asta ne dorim”

Anca Dumitra, declarații în exclusivitate despre căsnicia ei! Ce planuri de viitor are: „Asta ne dorim”

Simpatica actriță din serialul fenomen „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, s-a căsătorit civil anul trecut, pe data de 17 decembrie, cu un bărbat austriac alături de care și-a făcut deja planuri mari de viitor. 

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, Geaninuța din Las Fierbinți a vorbit despre cum s-a schimbat viața de când este o femeie căsătorită. 

„Foarte drăguț. Nimic nu s-a schimbat. E destul de recentă treaba. Ne vedem peste patru ani și o să îți spun.

Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape...”, a declarat Anca Dumitru.

Actrița a vorbit despre soțul său, care s-a lovit de biocrația din România fiindcă este cetățean străin. Deși au dus acte în fiecare zi, nici în ultimele 24 de ore nu știau concret dacă va avea loc sau nu momentul pe care l-au așteptat cu sufletul la gură.

„La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. pentru că e cetățean străin au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse. Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se va întâmpla sau nu”, a mai spus actrița, în spirit de glumă.

Întrebată când va îmbrăca rochia de mireasă, Anca Dumitru a răpuns: „Când vrea Dumnezeu și când vreau eu”.

Acum că este oficial o femeie măritată, actrița este des întrebată când are de gând să devină mamă: „De obicei, în ceea ce mi-a privit viața personală și profesională, am luat lucrurile pas cu pas. Au venit în mod firesc și natural și nu îmi place să fac lucrurile importante din viață în cea mai mare grabă”, a mai dezvăluit, în exclusivitate, Anca Dumitru.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni