• PRO TV
  • Ce a facut un politist cand a intalnit pe strada un cersetor invalid. Imaginile surprinse de camera video, emotionante

Ce a facut un politist cand a intalnit pe strada un cersetor invalid. Imaginile surprinse de camera video, emotionante

Ce a facut un politist cand a intalnit pe strada un cersetor invalid. Imaginile surprinse de camera video, emotionante

Politistul Nathan Sims a devenit celebru in comunitatea sa datorita unui gest pe care putin oamenii sunt dispusi sa il faca fata de un necunoscut.

Intr-o zi caniculara, Nathan Sims patrula intr-o zona a orasului Victorville, din California. In apropierea unei statii de autobuz, politistul a intalnit un barbat aflat in scaun cu rotile. Nathan nu a tinut cont de aspectul neingrijit al barbatului si, in ciuda temperaturii ridicate, a decis sa stea alaturi de acesta pana la venirea transportului in comun.

Citeste si: Transformare incredibila pentru Jonah Hill. Cat a slabit si cum arata acum actorul de comedie

Timp de 40 de minute, politistul a stat de vorba cu barbatul invalid in incercarea de a face timpul sa treaca mai repede. In momentul in care autobuzul a ajuns in statie, Nathan l-a ajutat pe barbat sa se urce in siguranta in autovehicul, dand dovada de respect fata de semenii sai.

Intreaga scena a fost filmata de un trecator, surprins de actul de bunatate facut de politist. Povestea a fost facuta publica prin intermediul retelei de socializare Facebook, iar Nathan Sims a primit numeroase felicitari din partea tuturor celor care au vazut imaginile.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni