• PRO TV
  • Miliardarul care vrea sa traiasca ca in "Baywatch". I-a pus sotiei implanturi cu silicon ca sa arate ca Pamela Anderson

Miliardarul care vrea sa traiasca ca in "Baywatch". I-a pus sotiei implanturi cu silicon ca sa arate ca Pamela Anderson

Miliardarul care vrea sa traiasca ca in "Baywatch". I-a pus sotiei implanturi cu silicon ca sa arate ca Pamela Anderson

Bastian si Maria Yotta traiesc pe picior mare si nu se sfiesc sa arate asta. Tocmai acesta a fost si motivul pentru care au parasit Germania, unde nu erau priviti cu ochi buni de localnicii din Munchen.

Cei doi si-au facut bagajele si s-au mutat in Los Angeles, pentru ca Bastian sa-si indeplineasca un vis din copilarie, si anume sa traiasca exact ca in serialul lui preferat, Baywatch. 

Si-au inchiriat o vila care ii costa 10.000 de dolari pe luna si care in scurt timp a fost supranumita “noul conac Playboy”, din cauza petrecerilor galagioase si indecente pe care le organizeaza.

Citeste si: Show total pe plajele din Miami. Nimeni nu si-a putut lua ochii de la tinerele cu corp perfect si atitudine sexy

Mi-am creat propriul Baywatch si fata mea e mai sexy decat Pamela Anderson”, a spus Bastian.

El este life coach si ii invata pe oameni cum sa dobandeasca stilul de viata “Yotta”: “Viata este un picninc, nu este nicio diferenta intre munca si placere. Traiesti doar o data!”.

Vezi imaginile aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni