• PRO TV
  • Ei sunt tinerii celebri care au toate sansele sa ajunga miliardari pana la 30 de ani

Ei sunt tinerii celebri care au toate sansele sa ajunga miliardari pana la 30 de ani

Ei sunt tinerii celebri care au toate sansele sa ajunga miliardari pana la 30 de ani

Sunt adorati si, in acelasi timp, invidiati, de milioane de tineri din intreaga lume. Ei sunt tinerii celebri care au toate sansele sa devina miliardari pana la implinirea varstei de 30 de ani.

Justin Bieber

Justin Bieber pare sa fi trecut peste perioada neagra din viata sa. In prezent are doua piese care rup topurile - Where are you now si What do you mean, iar fanii sunt in delir. La numai 21 de ani, Justin Bieber are o avere de 200 de milioane de dolari, numai in ultimul an castigand 80 de milioane. Starul nu castiga numai din muzica: are si o multime de contracte publicitare ( e imaginea lenjeriei intime Calvin Klein). Daca sta departe de scandaluri si isi vede de cariera, are tot timpul din lume sa stranga o avere fabuloasa!


Sursa: Tumblr


 
Kylie si Kendall Jenner
 
Au luat modelul de la sora lor mai mare, Kim Kardashian, despre care editorii Forbes spuneau ca este vedeta care stie cel mai bine cum sa obtina bani de pe urma celebritatii.
 
Mezinele clanului Kardashian/Jenner au toate sansele sa se umple de bani pana la 30 de ani. Deja Kendall este in topul celor mai bine platite modele din lume, iar Kylie este poate cea mai populara adolescenta din lume in acest moment. Aplicatia lansata de ea este in topul celor mai descarcate...si nu este gratuita! De fapt, la ele nimic nu este gratuit. Sunt platite sa poarte anumite haine, sa se machieze cu anumite produse sau sa vorbeasca la anumite telefoane mobile. Vorba supermodelelor anilor '90 - nici nu se ridica din pat daca nu primesc bani pentru asta!


Citeste continuarea articolului aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni