• PRO TV
  • Iti mai amintesti de modelul care sufera de sindromul Down? Si-a gasit jumatatea. Cine este si cum arata iubitul ei

Iti mai amintesti de modelul care sufera de sindromul Down? Si-a gasit jumatatea. Cine este si cum arata iubitul ei

Iti mai amintesti de modelul care sufera de sindromul Down? Si-a gasit jumatatea. Cine este si cum arata iubitul ei

Madeline Stuart este una dintre tinerele care au constientizat ca frumusetea nu este doar fizica si ca, in viata, poti face orice iti propui daca iti canalizezi intreaga energie in aceasta directie.

Dupa ce a fost privita cu reticenta de catre cei care activeaza in industria modei, Madeline a fost invitata la New York Fashion Week, unde a defilat alaturi de modele celebre pentru cei mai mari creatori, si a demonstrat inca o data ca nu este o simpla tanara care si-a dorit sa devina celebra. 

Madeline a dezvaluit zilele acestea un lucru din viata personala A crescut, are 18 ani si are si un iubit, un tanar pe numele sau Robbie Streeting.

Dupa ce a publicat imaginea in care isi saruta iubitul pe contul de Instagram, Madeline a intrat rapid in atentia publicatiilor din intreaga lume. Robbie a implinit 20 de ani si pare extrem de indragostit de frumoasa Madeline. 

Tanara de numai 18 ani a reusit sa isi impuna punctul de vedere in ceea ce priveste frumusetea fizica si sa scoata in evidenta prin puterea exemplului ca prejudecatile trebuie lasate deoparte.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni