• PRO TV
  • 10 nume de fete care sunt predestinate sa aiba succes in viata

10 nume de fete care sunt predestinate sa aiba succes in viata

10 nume de fete care sunt predestinate sa aiba succes in viata

Unele studii sugereaza ca oamenii tind sa prezica succesul unei persoane in functie de numele pe care-l poarta, pe care-l asociaza cu vedete, personalitati sau chiar cu diverse stereotipuri. Unii cred ca numele are o influenta covarsitoare asupra dezvoltarii personalitatii si ca poate chiar influenta destinul cuiva.

Chiar daca nu exista nume care sa garanteze succesul, cu siguranta exista nume populare, nume cu rezonanta placuta, nume asociate cu imagini sau evenimente pozitive si persoane de succes.

Alessia - are origine greceasca si inseamna "a ajuta, a apara", iar persoanele care poarta acest nume sunt recunoscute pentru faptul ca ii ajuta mereu pe cei din jur, calitate care in timp le garanteaza succesul in viata. 

Ana - are origina ebraica si inseamna "darul lui Dumnezeu", iar persoanele care poarte acest nume se evidentiaza prin dorinta de a fi lideri si de a-i indruma pe cei din jur sa-si gaseasca drumul spre succes. 

Bianca - are origine italiana si inseamna "alb, pur, stralucitor", iar persoanele care poarta acest nume se remarca prin sinceritate si inteligenta, cu care reusesc sa se faca "vazute" in lume. 

Cristina - are origine latina si inseamna "urmasul lui Hristos", iar persoanele care poarta acest nume sunt recunoscute pentru dorinta de reusita, dar si prin calitatile organizatorice. 

Ema - are origine germana si inseamna "intreg, universal", iar persoanele care poarta acest nume se evidentiaza prin dorinta de a fi perfecte si de a reusi sa faca tot ceea ce isi propun. 

Citeste tot articolul pe www.perfecte.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni