• PRO TV
  • Navigau in larg cand au observat ceva in apa. Ce s-a intamplat mai apoi este o scena pe care nu o vor uita prea curand

Navigau in larg cand au observat ceva in apa. Ce s-a intamplat mai apoi este o scena pe care nu o vor uita prea curand

Navigau in larg cand au observat ceva in apa. Ce s-a intamplat mai apoi este o scena pe care nu o vor uita prea curand

O plimbare in aer liber este una dintre cele mai frecvente alegeri pe care oamenii le fac atunci cand simt nevoia sa se relaxeze.

De o astfel de experienta au avut parte si cativa turisti care au ales sa isi petreaca timpul liber in jurul Golfului Napoli pentru a explora imprejurimile. Dupa ce ambarcatiunea lor s-a indepartat destul de mult de, iar privelistea devenea din ce in ce mai frumoasa, au observat ceva ciudat in valuri.

Dupa ce au privit cu atentie, turistii si-au dat seama ca este vorba despre un catelus, care incerca sa se salveze. Niciunul dintre cei care l-au observat nu au inteles in prima instanta cum a reusit sa ajunga atat de departe de tarm, dar si-au dat toata silinta sa il salveze din valuri.

Un barbat a reusit dupa cateva incercari esuate sa il ridice peste bord si sa il linisteasca. Materialul video de mai jos este dovada clara ca oamenii au un suflet mare si ca atunci cand vad animalele in pericol, fac tot ce le sta in putinta pentru a le ajuta. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni