• PRO TV
  • A vrut sa isi faca manichiura mai usor, asa ca a inventat un robot pentru asta. Vezi cum arata si cat costa masinaria

A vrut sa isi faca manichiura mai usor, asa ca a inventat un robot pentru asta. Vezi cum arata si cat costa masinaria

A vrut sa isi faca manichiura mai usor, asa ca a inventat un robot pentru asta. Vezi cum arata si cat costa masinaria

A fost inventat robotul care ne ajuta sa ne facem manichiura in mii de feluri. Pree si Casey, de la Preemadona au venit in ajutorul celor care iubesc sa-si decoreze unghiile cu modele surprinzatoare si au inventant Nailbot.

Noua inventie a celor de la Preemadonna vine cu o solutie inovatoare in ceea ce priveste manichiura: printeaza cu tus real orice ti-ar putea trece prin cap...si prin telefonul mobil.

Mai exact, descarci in telefon sau desenezi personal imaginea pe care o vrei pe unghii si atasezi telefonul la Nailbot. O simpla atingere a butonului iti pune instant pe unghie modelul ales de tine.

Citeste si: Si-a pictat puncte de fond de ten cu ajutorul unui betisor pentru curatarea urechilor. Cum arata la final - VIDEOConform celor de la Mashable, creatoarele micutei masinarii au avut grija ca toate substantele folosite pentru manichiura sa nu reprezinte vreo sursa de pericol de orice fel. Acestea au cercetat in amanunt modalitatea de imprimare si calitatea tusului care ajunge pe unghie.

Dupa 3 ani de lucru la dezvoltarea aparatului Nailbot, acesta va fi lansat in 2016, cu pretul de 199$, la vanzare fiind disponibile si tusurile necesare. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni