• PRO TV
  • A cumparat oglinzi cu 50 de centi bucata. Cum si-a transformat aceasta femeie sufrageria este uimitor

A cumparat oglinzi cu 50 de centi bucata. Cum si-a transformat aceasta femeie sufrageria este uimitor

A cumparat oglinzi cu 50 de centi bucata. Cum si-a transformat aceasta femeie sufrageria este uimitor

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba o casa cat mai frumos decorata, sa aiba o locuinta personalizata, iar pentru a indeplini aceste asteptari, nu exista solutie mai buna decat sa iti faci singur aceste obiecte de decor.

In filmuletul de mai jos o femeie ne explica cum a reusit sa isi transforme casa cu ajutorul unor oglinzi de dimensiuni mici pe care le-a cumparat cu numai un 50 de centi bucata si cu o idee absolut geniala.

Citeste si: Si-a impartit parul in mod egal, l-a rasucit si l-a infasurat pe fasii de hartie igienica. Ce s-a intamplat la final

In total, femeia a cheltuit nici mai mult nici mai putin de 5 dolari, iar rezultatul a fost apreciat de oamenii din intreaga lume. Daca urmaresti pas cu pas indicatiile ei, obiectul tau de decor va arata de zece ori mai bine decat oricare alta decoratiune pe care o gasesti in magazin la un pret foarte mare.

Cu multa rabdare, putin indemanare si dorinta de a schimba ceva in casa, rezultatul proiectului tau va fii admirat de toti cei care isi vor calca pragul locuintei. 

Ce spui? Crezi ca te descurci?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni