• PRO TV
  • Suma fabuloasa pe care o primesc vedetele pentru o simpla postare pe retelele de socializare

Suma fabuloasa pe care o primesc vedetele pentru o simpla postare pe retelele de socializare

Suma fabuloasa pe care o primesc vedetele pentru o simpla postare pe retelele de socializare

Te-a intrebat vreodata ce sume de bani incaseaza vedetele de la Hollywood cu ajutorul retelelor de socializare?

Conform D'Marie, Kendall Jenner, Selena Gomez, Taylor Swift si Cara Delevigne se numara printre celebritatile care primesc in jur de 230 000 de dolari pentru a face o postare pe Facebook, Twitter sau Instagram, scrie Adweek

Aceste celebritati se numara printre cele mai populare si influente persoane prezente pe retelele de socializare, insa nu sunt singurele celebritati care isi pot permite sa ceara o astfel de suma pentru o simpla publicare pe contul lor. 

Citeste si: Au fost desemnate cele mai urmarite celebritati ale anului 2015 in mediul online. Taylor Swift domina clasamentul

Informatiile au fost oferite de D'Marie, o companie care a dezvoltat un sistem prin care sustine ca marile brand-uri isi pot calcula nivelul de influenta pe care il au pe retelele de socializare. Intregul proces se bazeaza pe un algoritm care lucreaza cu 56 de factori. Cu ajutorul lor, poate fi calculat succesul pe care o postare il are pe retelele de socializare, incluzand aici audienta maxima pe care o poate atinge (like-uri, comentarii si share-uri), numarul de click-uri si actiunea de cumparare. 

"Daca tu vrei sa vinzi o rochie galbena cu un pret cuprins intre 75-100 de dolari, cu ajutorul sistemului nostru iti putem gasi persoana perfecta, mesajul perfect si cea mai buna platforma de promovare pe care o poti utiliza", a declarat Frank Spadafora, CEO D'Marie.

Spadafora a mai adaugat ca 89% dintre primii 8 000 cei mai influenti useri se afla pe Instagram, 20% pe Twitter si doar 14% dintre ei au pagini certificate Facebook.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni